Doripesco a reprezentat Romania la Tutto Food - Milano

Doripesco a reprezentat Romania la Tutto Food - Milano


Doripesco a participat, in perioada 3-6 mai 2015, la Expozitia Internationala pentru Industrie Alimentara -Tutto Food de la Milano, cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar din Italia, se arata intr-un comunicat al companiei din Brasov.

doripesco1Doripesco a participat, in perioada 3-6 mai 2015, la Expozitia Internationala pentru Industrie Alimentara -Tutto Food de la Milano, cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar din Italia, se arata intr-un comunicat al companiei din Brasov.
La acest eveniment, Romania a fost prezenta cu un pavilion national finantat de Ministerul Economiei Departamentul de Comert Exterior si Relatii Internationale in baza programului de promovare a exportului.

Preparatele romanesti prezentate la Milano in scopul promovarii de catre cei 25 de producatori nationali, au fost distribuite in doua standuri totalizand 318 mp in hala 6 a complexului expozitional RHO FIERA MILANO.

Producatorii romani au adus preparate din peste, carne si preparate din carne, conserve, produse de panificatie, patiserie si dulciuri, nuci si fructe confiate, sucuri si ape minerale, bere etc.

Brandurile brasovene care si-au prezentat produsele in cadrul acestui eveniment international, au fost Doripesco si Sergiana. In plus, produsele si serviciile Doripesco au fost prezentate si in pavilionul Romaniei din cadrul expozitiei EXPO Milano 2015.

Doripesco i-a incantat pe vizitatori, cu produse traditionele romanesti din peste, precum delicioase salate din icre de crap, produse afumate din pastrav si crap, pasta din pastrav si pescareasca, dar si cu delicioase specialitati pescaresti, dietetice si sanatoase: Zacusca din peste cu ciuperci, Sote din pastrav cu spanac, Vinegreta si Ostropelul din pastrav. Cu adevarat captivati de produsele Doripesco, au fost romanii stabiliti in Italia, care si-au alinat dorul de casa degustand produsele cu care s-au obisnuit in tara si care pentru ei inseamna acasa, se arata intr-un comunicat al Doripesco.

In ceea ce priveste consumatorul italian de produse din peste, cele mai cautate produse au fost Soteul din pastrav cu spanac si Zacusca din peste cu ciuperci, produse dietetice, create pentru gusturi fine.

Chiar daca produsele Doripesco se gasesc in anumite zone ale Italiei, cu siguranta ne dorim dezvoltarea parteneriatelor existente si includerea in portofoliu a unor noi clienti, iar Tutto Food a reprezentat oportunitatea de a cunoaste noi potentiali parteneri si de a face cunoscute produsele Doripesco. Italia are cea mai mare comunicate de romani, iar bucuria lor, la vederea specialitatilor traditionale din peste pe care le realizam, merita toate eforturile pentru a le aduce mai aproape gustul pestelui de acasa, a declarat Ruxandra Coc, director dezvoltare al Doripesco.

La standul companiei Doripesco s-au oprit si au degustat specialitatile traditionale romanesti din peste mai multi oficiali romani, printre care s-au numarat Adrian Georgescu - ministru consilier, Theodor Valentin Purcarea, presedintele Comitetului Roman al Distributiei, Riccardo Garosci, ministru privind Afacerile Externe, Simona Marascu, consilier economic in cadrul Oficiul Comercial Milano, Georgian Ghervasie , comisarul general pentru Romania la Expo Milano, Flavius Apostolescu, consilier in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, dar si multe alte personalitati marcante.



Poti fi interesat si de