ULMA Global Packaging: Tehnologia Skin


Gama de masini de ambalare prin termoformare usor de igienizat ce produce pachete vacuumate ce protejeaza produsele si se muleaza pe produs, cu efect tip second skin.

ulmaGama de masini de ambalare prin termoformare usor de igienizat ce produce pachete vacuumate ce protejeaza produsele si se muleaza pe produs, cu efect tip second skin.
O gama de filme special construite pentru o prezentare excelenta a produsului ambalat.

Principalul avantaj al ambalarii tip skin este extinderea termenului de valabilitate a produselor si, in plus, adauga valoare suplimentara, de exemplu prin efectul de auto-retentie a lichidului in interiorul produsului, prevenind exudarea acestuia. Acest effect intarzie dezvoltarea microbiana si totodata adauga
posibilitatea expunerii verticale a pachetelor la raft, fara ca produsele sa se miste in pachet. Intr-un pachet skin, ambele filme sunt sigilate pe toata suprafata, cu exceptia zonei ocupate de produse, asigurand un aspect cat mai natural si original al produselor ambalate, dublat de o sigilare sigura.

Ambalarea skin este ideala pentru carne proaspata, carne procesata, peste, carne de pasare, mancaruri gata preparate tip ready meals, branzeturi, pateuri, fructe de mare, atat proaspete refrigerate cat si congelate.

Avantajele ambalarii in tehnologia ULMA Skin:
Ambalarea in tehnologia ULMA Skin ofera multe beneficii, adauga valoare produselor si caracteristici atractive la punctele de vanzare:

  • Optiunea de a utiliza un suport rigid ca si platou
  • Prezentare verticala a pachetelor la punctele de vanzare, fara riscul miscarii produselor in interiorul pachetelor
  • Termen de valabilitate superior
  • Retinere lichide si gaze
  • Pune accentul pe produs, oferindu-i rolul principal
  • Optiunea de a utiliza un suport flexibil
  • Optiunea de a adauga un film suplimentar (second lid), ca suport eticheta
  • Permite includerea in pachet a unui amestec de gaze protectoare si a unor articole promotionale (retete, tacamuri, condimente etc.) intre cele 2 filme superioare, fara a intra in contact cu produsele din pachet
  • Permite personalizarea pachetelor ca dimensiuni, forme, culori etc.
  • Tehnologia skin permite utilizarea unor filme cu caracteristici de easy-open (deschidere facila a pachetelor). Aceasta tehnologie permite si scoaterea din pachet a unor produse cu posibilitatea ca celelalte produse ramase in pachet sa-si mentina termenul de valabilitate initial.
Articol preluat din editia 40 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de