Radu Timis, desemnat omul de afaceri al anului

Radu Timis, desemnat omul de afaceri al anului


Radu Timis, presedintele grupului Cris-Tim, a fost declarat omul de afaceri al anului la Gala Premiile Capital 2015.

radu timis5Radu Timis, presedintele grupului Cris-Tim, a fost declarat omul de afaceri al anului la Gala Premiile Capital 2015.
Cele mai bune companii, dar si oamenii de afaceri care au avut, in anul 2014, rezultate sau initiative remarcabile si care, prin activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea economiei romanesti, au fost premiati, pentru diferite categorii, in cadrul Galei organizate de Revista Capital miercuri seara.

Publicatia a acordat 11 premii, cinci dintre ele fiind rezervate companiilor care activeaza in sectoarele cu cea mai mare importanta in economie: industrie, agricultura, sectorul financiar, servicii si comert. De asemenea, au fost decernate premii pentru compania anului, investitia anului, omul de afaceri al anului. S-au acordat si trei premii speciale pentru cea mai relevanta campanie de CSR, cel mai important eveniment de pe piata de capital si cel mai bun program de perfectionare a serviciilor din turism.

In cadrul Galei, Mega Image a fost desemnata cea mai buna companie din comert, Astra Vagoane Calatori SA - cea mai buna companie din industrie, Banca Transilvania, cea mai buna institutie financiara, TUI Travel Center /Eurolines, cea mai buna companie din servicii si Agricover, cea mai buna companie din agricultura.



Poti fi interesat si de