Primele companii participante la CARNEXPO & INDAGRA FOOD

Primele companii participante la CARNEXPO & INDAGRA FOOD


Cum castigam increderea consumatorului in produsele romanesti? Cum dezvoltam in constiinta acestuia nevoia de sustinere a industriei locale, care asigura locuri de munca pentru familiile din Romania?

carnex 9Cum castigam increderea consumatorului in produsele romanesti? Cum dezvoltam in constiinta acestuia nevoia de sustinere a industriei locale, care asigura locuri de munca pentru familiile din Romania?
Cum ne recastigam pozitia meritata de producator important de calitate, in zona agro-industriala a Europei? Cum atragem noi investitori pentru dezvoltarea afacerilor in agricultura si industria alimentara din Romania?

Dezvoltarea afacerilor in agricultura si industria alimentara din Romania este unul din principalele obiective ale expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO.

Evenimentul va avea loc in perioada 28 octombrie 1 noiembrie, in Pavilionul Central din ROMEXPO, si isi propune sa contureze raspunsuri la toate aceste intrebari, importante atat pentru producatorii si procesatorii locali, cat si pentru consumatorii romani.

Primele companii pe lista participantilor la INDAGRA FOOD & CARNEXPO care au inteles importanta promovarii la un eveniment de acest gen, unde pot obtine un feedback rapid din partea clientilor si a partenerilor de afaceri, dar mai ales pot analiza piata in raport cu cererea si oferta disponibila la ora actuala sunt: Ion Mos, Darimex Techno, Multivac, HBP-EKO Distribution, Ulma Packaging, Flying Dutchman, Ana & Cornel, Agricola Bacau, Salbac, Toneli, Zimbria, Mc Donald's, Pioneer, Ropini, Kuk, Ria Do Trading, Debitron, CSB-Systems, Boromir, Indal Partner, Valdo, Interfrig etc.

Participarea la targul de specialitate INDAGRA FOOD & CARNEXPO ofera tuturor expozantilor o buna vizibilitate pentru potentialii clienti din tara si din strainatate, dar in acealasi timp arata interesul si deschiderea acestora pentru dezvoltarea mediului de buisness, intr-o piata aflata in continua schimbare.

Industria alimentara si a bauturilor din Europa este unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei, cu o cifra de afaceri de peste 900 miliarde Euro. Acest sector variat este un exportator puternic, responsabil de nenumarate produse finite comercializate pe pietele interne si internationale, extrem de competitive. Cele mai mari 5 tari producatoare de alimente si bauturi din UE sunt Germania, Franta, Italia, Regatul Unit si Spania. Acestea genereaza impreuna o cifra de afaceri de 650 miliarde Euro, circa 62% din totalul cifrei de afaceri ale tuturor tarilor membre. Industria alimentara romaneasca, la fel ca cea europeana, este cel mai mare sector manufacturier din Romania, cu un numar de peste 8300 de companii care genereaza in total o cifra de afaceri de 10,7 miliarde Euro si o valoare adaugata de 2,2 miliarde Euro. In Romania, industria alimentara si a bauturilor ocupa primul loc in topul angajatorilor, cu circa 184.000 de persoane, potrivit raportului FoodDrinkEurope.

Sansa producatorilor romani sa mentina si sa dezvolte aceste cifre este strans legata de comportamentul de consum al romanilor si increderea acestora in produsele romanesti de calitate, realizate in aceleasi conditii si respectand aceleasi standarde ca in multe alte state europene. Industria alimentara din Romania s-a aliniat perfect din punct de vedere al sigurantei alimentare, la cerintele UE cand vorbim de productia de alimente, dar ramane in continuare deficitara la capitolul comunicare si incredere.

Siguranta alimentara ca si concept ocupa un loc important in directivele Uniunii Europene, iar pentru orice companie acest lucru se traduce prin informarea si castigarea increderii clientilor, aspect care genereaza in timp o crestere a vanzarilor, asigurand rulajul de marfa, profitul si continuitatea business-ului.

DESPRE INDAGRA FOOD SI CARNEXPO

INDAGRA FOOD reuneste cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, deschizand vizitatorilor accesul la surse noi de produse, echipamente si tehnologii actuale, in scopul achizitionarii acestora la preturi avantajoase. Organizate in paralel in 2014, INDAGRA si INDAGRA FOOD au beneficiat de prezenta a peste 700 de companii expozante, din 27 de tari, care au expus pe o suprafata de peste 41.000 metri patrati. Cele cinci zile de targ au numarat aproape 60 de evenimente conexe si au atras mai bine de 60.000 de vizitatori.

CARNEXPO aduce laolalta producatori si procesatori din industria nationala, precum si din strainatate. Editia precedenta a targului, desfasurata in 2013, s-a bucurat de participarea unui numar de 150 companii romanesti si straine, care au expus pe o suprafata de 12.000 metri patrati. Numarul de vizitatori inregistrati a depasit pragul de 10.000.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO, vor avea loc alte trei evenimente cu profil complementar: INDAGRA, targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ALL PACK expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, si EXPO DRINK & WINE, targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Pentru informatii suplimentare:

CARNEXPO: INDAGRA FOOD:
Dorinel Niculae, Manager Proiect Diana Popa, Manager Proiect
Phone: +40 728.086.130 Phone: +40 21 207.70.00 / 1008
Tel/Fax: +40 21 450.50.63 Fax: +40 21 207.57.26
E-mail: office@industriacarnii.ro E-mail: diana.popa@romexpo.ro

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Cum castigam increderea consumatorului in produsele romanesti? Cum dezvoltam in constiinta acestuia nevoia de sustinere a industriei locale, care asigura locuri de munca pentru familiile din Romania? Cum ne recastigam pozitia meritata de producator important de calitate, in zona agro-industriala a Europei? Cum atragem noi investitori pentru dezvoltarea afacerilor in agricultura si industria alimentara din Romania?

Dezvoltarea afacerilor inagricultura si industria alimentara din Romaniaeste unul din principalele obiective ale expozitieiINDAGRA FOOD & CARNEXPO.

Evenimentul va avea loc in perioada28 octombrie 1 noiembrie, inPavilionul Central din ROMEXPO, si isi propune sa contureze raspunsuri la toate aceste intrebari, importante atat pentru producatorii si procesatorii locali, cat si pentru consumatorii romani.

Primele companii pe lista participantilor la INDAGRA FOOD & CARNEXPOcare au inteles importanta promovarii la un eveniment de acest gen, unde pot obtine un feedback rapid din partea clientilor si a partenerilor de afaceri, dar mai ales pot analiza piata in raport cu cererea si oferta disponibila la ora actuala sunt:Ion Mos, Darimex Techno, Multivac, HBP-EKO Distribution, Ulma Packaging, Flying Dutchman, Ana & Cornel, Agricola Bacau, Salbac, Toneli, Zimbria, Mc Donald's, Pioneer, Ropini, Kuk, Ria Do Trading, Debitron, CSB-Systems, Boromir, Indal Partner, Valdo, Interfrigetc.

Participarea la targul de specialitateINDAGRA FOOD & CARNEXPOofera tuturor expozantilor o buna vizibilitate pentru potentialii clienti din tara si din strainatate, dar in acealasi timp arata interesul si deschiderea acestora pentru dezvoltarea mediului de buisness, intr-o piata aflata in continua schimbare.

Industria alimentara si a bauturilor din Europaeste unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei, cu o cifra de afaceri de peste900 miliarde Euro. Acest sector variat este un exportator puternic, responsabil de nenumarate produse finite comercializate pe pietele interne si internationale, extrem de competitive. Cele mai mari 5 tari producatoare de alimente si bauturi din UE sunt Germania, Franta, Italia, Regatul Unit si Spania. Acestea genereaza impreuna o cifra de afaceri de 650 miliarde Euro, circa 62% din totalul cifrei de afaceri ale tuturor tarilor membre.Industria alimentara romaneasca, la fel ca cea europeana, este cel mai mare sector manufacturier din Romania, cu un numar de peste8300decompaniicare genereaza in totalo cifra de afaceri de 10,7 miliarde Eurosi o valoare adaugata de2,2 miliarde Euro. In Romania, industria alimentara si a bauturilor ocupa primul loc in topul angajatorilor, cu circa 184.000 de persoane, potrivit raportuluiFoodDrinkEurope.

Sansa producatorilor romani sa mentina si sa dezvolte aceste cifre este strans legata de comportamentul de consum al romanilor si increderea acestora in produsele romanesti de calitate, realizate in aceleasi conditii si respectand aceleasi standarde ca in multe alte state europene. Industria alimentara din Romania s-a aliniat perfect din punct de vedere al sigurantei alimentare, la cerintele UE cand vorbim de productia de alimente, dar ramane in continuare deficitara la capitolul comunicare si incredere.

Siguranta alimentara ca si concept ocupa un loc important in directivele Uniunii Europene, iar pentru orice companie acest lucru se traduce prin informarea si castigarea increderii clientilor, aspect care genereaza in timp o crestere a vanzarilor, asigurand rulajul de marfa, profitul si continuitatea business-ului.

DESPRE INDAGRA FOOD SI CARNEXPO

INDAGRA FOODreuneste cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, deschizand vizitatorilor accesul la surse noi de produse, echipamente si tehnologii actuale, in scopul achizitionarii acestora la preturi avantajoase. Organizate in paralel in 2014,INDAGRAsiINDAGRA FOODau beneficiat de prezenta a peste700 de companiiexpozante, din27 de tari, care au expus pe o suprafata de peste41.000 metri patrati.
Cele cinci zile de targ au numarat aproape60 de evenimenteconexesi au atras mai bine de60.000 de vizitatori.

CARNEXPOaduce laolalta producatori si procesatori din industria nationala, precum si din strainatate. Editia precedenta a targului, desfasurata in 2013, s-a bucurat de participarea unui numar de150 companii romanesti si straine, care au expus pe o suprafata de12.000 metri patrati. Numarul de vizitatori inregistrati a depasit pragul de 10.000.

In aceeasi perioada cuINDAGRA FOOD & CARNEXPO, vor avea loc alte trei evenimente cu profil complementar:INDAGRA, targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei,ALL PACK expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, siEXPO DRINK & WINE, targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Pentru informatii suplimentare:

CARNEXPO:INDAGRA FOOD:
Dorinel Niculae,Manager ProiectDiana Popa, Manager Proiect
Phone: +40 728.086.130Phone: +40 21 207.70.00 / 1008
Tel/Fax: +40 21 450.50.63Fax: +40 21 207.57.26
E-mail:
office@industriacarnii.ro E-mail:diana.popa@romexpo.ro /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}



Poti fi interesat si de