Fermierii cer ajutorul pompierilor pentru asigurarea apei necesara adaparii animalelor

Fermierii cer ajutorul pompierilor pentru asigurarea apei necesara adaparii animalelor


Fermierii din mai multe localitati din Botosani au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) pentru asigurarea apei pentru animale, pe fondul secetei care afecteaza judetul, a declarat luni, pentru Agerpres, inspectorul sef al ISU, colonelul Radu Anton.

adapatoare vaciFermierii din mai multe localitati din Botosani au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) pentru asigurarea apei pentru animale, pe fondul secetei care afecteaza judetul, a declarat luni, pentru Agerpres, inspectorul sef al ISU, colonelul Radu Anton.

Potrivit acestuia, detinatorii de animale din localitatile Dangeni, Supitca si Mihaileni au solicitat interventia masinilor de pompieri pentru transportul apei catre fermele zootehnice.

Avem una-doua solicitari pe zi. Noi avem capacitatea sa facem fata tuturor solicitarilor, chiar daca numarul acestora creste. Raspundem tuturor cererilor venite din partea populatiei, a afirmat Radu Anton.

Inainte de orice interventie, conducerea ISU solicita administratiilor locale sa confirme, prin hotarari ale comitetelor locale pentru situatii de urgenta, necesitatea transporturilor de apa pentru animale.



Poti fi interesat si de