Concentrat proteic pentru pui peste 6 saptamani

Concentrat proteic pentru pui peste 6 saptamani


Produsul este parte a programului de furajare SMD ANIMAL FOOD, asigurnd in proportie completa necesarul de vitamine, minerale si proteina de origine animala.

hambarProdusul este parte a programului de furajare SMD ANIMAL FOOD, asigurnd in proportie completa necesarul de vitamine, minerale si proteina de origine animala.
Introdus in dieta zilnica, alaturi de componentele vegetale, veti obtine o formula furajera echilibrata in principii nutritive la care nu trebuie sa adaugati alte componente. Acest premix furnizeaza in ratie ansamblul de nutrienti fundamentali: vitamine si minerale chelatate, aminoacizi esentiali, acizi grasi polinesaturati omega 3, probiotice .

Compozitia produsului asigura: Proteina bruta 32%; Grasime bruta 4,2%, Calciu 12,5%.

Avand in vedere aceste proprietati, utilizarea concentratului proteic pentru pui peste 6 saptamani va conduce la optimizarea performantelor de crestere prin valorificarea eficienta a furajelor.

De asemenea, compozitia produsului contribuie la imbunatatirea calitativa a carnii. Prin administrarea zilnica, veti preveni aparitia bolilor infectioase sau parazitare, disfunctiilor metabolice (canibalism, deprecierea musculaturii pieptului, sindromul de pica).

Un alt avantaj este rata economica de incorporare: se amesteca in furajul combinat in proportie de 1 kg la 15 kg furaj complet.



Poti fi interesat si de