Alltech face achizitii pe piata de acvacultura din Norvegia

Alltech face achizitii pe piata de acvacultura din Norvegia


Alltech isi extinde operatiunile sale europene cu achizitiile a doua societati norvegiene cu experienta in industria acvaculturii si agricultura din Norvegia.

alltechAlltech isi extinde operatiunile sale europene cu achizitiile a doua societati norvegiene cu experienta in industria acvaculturii si agricultura din Norvegia.
In luna iulie s-a ajuns la un acord de achizitie a companiilor Produs si Produs Aqua ceea ce reprezinta pentru Alltech continuarea de proiecte inovatoare, personalizate si asigurarea de produse si servicii de calitate pentru clientii din Norvegia, atat pe uscat si pe mare.

In plus, acesta va fi sustinut de echipa Alltech de la nivel mondial si local, de oameni de stiinta, nutritionisti si experti de marketing. Punctele forte combinate ale companiilor vor ajuta la livrarea celor mai noi tehnologii nutritionale producatorilor norvegieni, care sa le permita sa devina mai eficienti, sustenabili si profitabili.

Alltech este o afacere de familie la fel si Produs, astfel incat clientii nostri vor continua sa experimenteze atentia deosebita la detalii, suportul nostru la ferma, servicii superioare pentru clienti, specifice pentru intreprinderile private, de familie, a declarat Bjarne Ravny, director general Produs Aqua.

In ultimii zece ani, Alltech ne-a sprijinit pentru a forma bazele afacerilor noastre. Asteptam cu nerabdare pentru a deveni parte a familiei Alltech si la cresterea impreuna in viitor.

In ultimii 35 ani, Alltech a fost un partener de incredere pentru Produs, ceea ce face ca acest nou pas impreuna sa devina o progresie naturala pentru cele doua intreprinderi aflate in proprietatea familiei.

Desi afacerea noastra isi desfasoara activitatea in 128 de tari, Norvegia detine un loc foarte special pentru Alltech si pentru mine personal. Norvegia aduce aminte de Irlanda in ceea ce priveste peisajul pitoresc sI focusul pentru agricultura. Am lucrat cu familiile Ravny si Loe de la inceputul anilor 2000, si suntem incantati acum sa le uram bun venit oficial in familia Alltech, a declarat Dr. Pearse Lyons, presedinte si fondator al Alltech.



Poti fi interesat si de