Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura aloca 11 milioane lei pentru cercetare si dezvoltare

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura aloca 11 milioane lei pentru cercetare si dezvoltare


Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) aloca 11,02 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de cercetare si dezvoltare, contractul urmand sa fie ncheiat pentru o perioada de 48 de luni, potrivit unui anunt de participare postat n Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

acvacult 2Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) aloca 11,02 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de cercetare si dezvoltare, contractul urmand sa fie ncheiat pentru o perioada de 48 de luni, potrivit unui anunt de participare postat n Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Se vor achizitiona servicii pentru realizarea si implementarea Programului National pentru Colectarea Datelor din sectorul pescaresc al Romaniei pentru perioada 2015-2018, se mentioneaza in anunt. Finantarea se va face prin Programul Operational pentru Pescuit (POP).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 octombrie 2015, ora 12:00.

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura are ca obiectiv definirea si implementarea politicii referitoare la conservarea si administrarea resurselor acvatice vii, existente in apele maritime si continentale, acvacultura, procesarea si organizarea pietei produselor pescaresti, structurile de pescuit si acvacultura.



Poti fi interesat si de