Reteta sandwichului perfect cu salamuri de la Cris-Tim

Reteta sandwichului perfect cu salamuri de la Cris-Tim


Cris-Tim a desemnat Reteta sandwichului perfect, in cadrul celui mai interesant eveniment culinar al toamnei, Sandwich battle, organizat la Iconic Food&Wine and Design by Camelia Sucu.

sanvis cristimCris-Tim a desemnat Reteta sandwichului perfect, in cadrul celui mai interesant eveniment culinar al toamnei, Sandwich battle, organizat la Iconic Food&Wine and Design by Camelia Sucu.
Evenimentul a luat nastere din dorinta Cris-Tim de a restabili prestigiul sandwichului, vorbind despre traditie, despre arta, despre mixul de ingrediente care pot face dintr-un preparat banal unul exceptional.

Cinci echipe, conduse de cei mai in voga bloggeri culinari ai momentului: Laura Laurentiu, Oana Igretiu, Teo Rogobete, Cristina Toth si Florin Itu, si-au asumat aceasta misiune si si-au propus sa gateasca sandwichul perfect dupa retete unice, asa cum nu s-a mai facut, cu produse Cris-Tim din gama crud-uscate.

Invitatii s-au delectat cu Sandwichuri realizate cu salamuri alese din gama crud-uscate de la Cris-Tim si ingrediente rafinate precum branza Raclette, Gorgonzola, crevetii sau fileurile de ansoa.

Salamurile crud-uscate sunt considerate cele mai nobile dintre mezeluri, deoarece contin carne de cea mai buna calitate, cu o mare valoare nutritiva. Gustul si mirosul excelente ale salamurilor crud-uscate sunt date de condimentele naturale utilizate in fabricarea acestora. Exista o intreaga traditie gastronomica mai putin cunoscuta la noi in tara in ceea ce prive?te salamurile crud-uscate si modurile in care ele pot innobila orice masa. Acestea pot fi asociate cu cele mai fine dintre alimente, precum branzeturile si vinurile.

Aceasta traditie este adusa in atentie de Cris-Tim prin gama de produse crud-uscate, cu retete autentice din zonele istorice romanesti, precum Salamul Banatean, Salamul Sinaia sau Salamul Ardelenesc, dar si din tari cu traditie in producerea mezelurilor de calitate, asa cum sunt Italia sau Spania (Salam Napoli, Salam Milano, Salam Bergamo cu nuca, Salam Chorizo).



Poti fi interesat si de