CSB-System organizeaza vizita la fabrica de carne si centrul logistic EDEKA

CSB-System organizeaza vizita la fabrica de carne si centrul logistic EDEKA


In perioada 8-9 octombrie 2015, CSB-System organizeaza Seminarul practic in Karlsruhe, unde participantii vor putea vizita fabrica de carne si centrul logistic EDEKA din Rheinstetten, pentru a afla aspecte interesante, date, cifre si informatii de fundal despre aceasta companie, model din industria europeana a carnii.

cladireIn perioada 8-9 octombrie 2015, CSB-System organizeaza Seminarul practic in Karlsruhe, unde participantii vor putea vizita fabrica de carne si centrul logistic EDEKA din Rheinstetten, pentru a afla aspecte interesante, date, cifre si informatii de fundal despre aceasta companie, model din industria europeana a carnii.

Seminarul include prezentari practice, avand ca teme urmatoarele:

  • Proiectul CSB la Edeka - fabrica de carne si centrul logistic
  • Clasificarea la rece la receptia marfii cu CSB-Image-Meater
  • Planificarea si coordonarea transarii
  • Tehnica transarii (Itec GmbH)
  • Concepte inovatoare de ambalare (Multivac)
  • Sistemul de planificare a proceselor si inscrierea datelor operationale
  • Line-Control cu integrarea instalatiilor si a echipamentelor de marcare a pretului
  • Conceptul logistic Edeka
  • Integrarea logisticii in ERP si MES

Noua fabrica din Rheinstetten a firmei EDEKA Sdwest Fleisch GmbH reprezinta una dintre cele mai moderne si inovatoare unitati de procesare a carnii din Europa. Inaltul grad de automatizare si randamentul ridicat al sistemului logistic sunt doar cativa dintre factorii de succes.

Un rol semnificativ este de asemenea, jucat de catre tehnologia informationala implementata: impreuna cu utilaje si echipamente ultramoderne, tehnologia IT asigura procese optime, facilitand un volum de productie de pana la 650 de tone de produse din carne si mezeluri pentru cca. 1.150 de magazine EDEKA.

CSB-System coordoneaza in noua fabrica intregul lant valoric: receptie marfa, transare, planificare si coordonare productie, ambalare si marcare pret, procese de intrare si iesire din depozit, picking, incarcare carucioare si expediere.

Datorita inaltului grad de automatizare, EDEKA asigura prospetime zilnica si calitate constanta, precum si procesarea optimizata a comenzilor clientilor, prin organizarea flexibila a proceselor si circuitelor.

Pentru mai multe informatii si inscriere la seminar accesati urmatorul link:
https://www.csb.com/ro/ro/evenimente/seminare/seminar_practic_international_edeka_sudwest_fleisch_2015.3482.html



Poti fi interesat si de