ULMA Packaging, partener de incredere al CARNEXPO

ULMA Packaging, partener de incredere al CARNEXPO


ULMA Packaging expune cele mai noi si avansate tehnologii de ambalare pentru industria carnii la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Compania este un producator de referinta la nivel mondial in solutii de ambalare si automatizare, detinand una dintre cele mai mari game de tehnologii de ambalare. ULMA Packaging este axata pe o mare varietate de piete care se adreseaza prin intermediul a sapte linii de produse: Flow Pack, Termoformare, Traysealing, Vertical, ambalare Wrap, Stretch Film si ambalare Sleeve. Creativitatea si inovarea firmei sunt factori strategici ce se reflecta prin consolidarea continua a departamentului de cercetare si dezvoltare in cautarea de noi cunostinte, care anticipa nevoile pietei.

ulma loULMA Packaging expune cele mai noi si avansate tehnologii de ambalare pentru industria carnii la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Compania este un producator de referinta la nivel mondial in solutii de ambalare si automatizare, detinand una dintre cele mai mari game de tehnologii de ambalare. ULMA Packaging este axata pe o mare varietate de piete care se adreseaza prin intermediul a sapte linii de produse: Flow Pack, Termoformare, Traysealing, Vertical, ambalare Wrap, Stretch Film si ambalare Sleeve. Creativitatea si inovarea firmei sunt factori strategici ce se reflecta prin consolidarea continua a departamentului de cercetare si dezvoltare in cautarea de noi cunostinte, care anticipa nevoile pietei.


Participarea la acest targ de specialitate ofera companiilor din domeniu o buna vizibilitate pentru potentialii clienti din tara si din strainatate, in acelasi timp arata interesul si deschiderea acestora pentru dezvoltarea mediului de business, intr-o piata aflata in continua schimbare.



Poti fi interesat si de