INTRAMA pune accentul pe calitate la CARNEXPO


INTRAMA S.R.L este parte din INTRAMA Group, companie care are o experienta profesionala de peste 20 de ani si reprezentante la nivel european in Germania, Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia si Kosovo. In Romania, a demonstrat ca este un partener stabil si de incredere pentru companiile din industria alimentara. INTRAMA are placerea de a va invita la expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, la standul 23B/Sala A, unde prezinta:

intrama latinicaINTRAMA S.R.L este parte din INTRAMA Group, companie care are o experienta profesionala de peste 20 de ani si reprezentante la nivel european in Germania, Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia si Kosovo. In Romania, a demonstrat ca este un partener stabil si de incredere pentru companiile din industria alimentara. INTRAMA are placerea de a va invita la expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, la standul 23B/Sala A, unde prezinta:

  • INTRAMA Accent masina automata pentru ambalare in vid si in atmosfera modificata, cu termoformare -- posibilitate de lucru cu film flexibil si rigid. Masina este produsa in Bulgaria, fiind rezultatul indelungatei experiente a companiei in exploatarea masinilor de ambalat de catre mari firme producatoare europene. Aceasta se diferentiaza printr-un grad ridicat de siguranta si rezistenta la exploatare, reglare usoara, manipulare, diagnostic si mentenanta, care asigura o eficacitate maxima in procesul de lucru si un aspect fara compromisuri ale produsului ambalat
  • Masina de ambalat flowpack orizontala, de mare viteza, productie FUJI, model 3400CX
  • Folii si pungi de vidat
  • Etichete autocolante folosind la tiparire tehnologie UV Flexo. In functie de ambalajul produsului, suplimentar, INTRAMA ofera etichete imprimate prin termotransfer, termodirect sau ink-jet, cu aplicatii in mediu normal sau mediu agresiv (umezeala, condens, inghet)
  • Masini pentru ambalat in vid cu una sau doua camere HENKELMAN
  • Imprimante cu termotransfer sau termodirect TSC si altele.

La standul companiei puteti sa testati masinile si sa va convingeti de posibilitatile lor tehnice, inlesnind procesul de lucru. Puteti primi informatii complete si despre alte masini si consumabile, care fac parte din portofoliul INTRAMA, destinate industriei alimentare si sectorului horeca.



Poti fi interesat si de