Marchand promoveaza produsele naturale


Producatorul si distribuitorul de membrane naturale, Marchand participa si in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. La standul companiei aveti posibilitatea de a gasi produse naturale de inalta calitate, la preturi accesibile. Marchand este o intreprindere de familie, a carei activitate se concentreaza pe procesarea si distribuirea de membrane naturale (oaie, porc si vita) catre fabricile de mezeluri si distribuitorii de membrane naturale din toata lumea.

marchandProducatorul si distribuitorul de membrane naturale, Marchand participa si in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. La standul companiei aveti posibilitatea de a gasi produse naturale de inalta calitate, la preturi accesibile. Marchand este o intreprindere de familie, a carei activitate se concentreaza pe procesarea si distribuirea de membrane naturale (oaie, porc si vita) catre fabricile de mezeluri si distribuitorii de membrane naturale din toata lumea.
Ca si activitati complementare, firma are in portofoliu, procesarea si distributia de produse secundare de porc, solutii de impachetare pentru industria de carne, importul si distributia de alte materiale prime auxiliare in industria de carne precum, aditivi, condimente si membrane artificiale.



Poti fi interesat si de