Calitate si randament cu Weber Maschinenbau


Weber Maschinenbau prezinta cele mai noi imbunatatiri pentru gama de produse deja consacrata si inovatiile din domeniu. Pachetele complete care inglobeaza feliatoare, masini de desoricat si depielitat, roboti alimentari, tehnologie de scanare, dar si servicii, asigura mai multa eficienta si igiena in industria alimentara. Pe toate, le puteti analiza la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.

weber12Weber Maschinenbau prezinta cele mai noi imbunatatiri pentru gama de produse deja consacrata si inovatiile din domeniu. Pachetele complete care inglobeaza feliatoare, masini de desoricat si depielitat, roboti alimentari, tehnologie de scanare, dar si servicii, asigura mai multa eficienta si igiena in industria alimentara. Pe toate, le puteti analiza la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.
Ca noutate in portofoliu, compania ofera un serviciu de consultanta, Weber Consult, dand posibilitatea identificarii potentialului de eficienta la fata locului, in productie, de a dezvolta strategii de imbunatatire si de a le implementa impreuna cu clientul.

Cu o experienta de peste 30 de ani, Weber produce sisteme inovatoare pentru prelucrarea si felierea de mezeluri, carne, branzeturi si alte alimente. Clientii din toata lumea se bazeaza pe service, know-how si calitatea unica a produselor companiei high-tech. In jur de 1.000 de persoane, din zece sedii, in opt tari isi desfasoara activitatea la Weber Maschinenbau.



Poti fi interesat si de