Eurato proiecteaza instalatii frigorifice pentru deceniul urmator

Eurato proiecteaza instalatii frigorifice pentru deceniul urmator


Compania Eurato, specializata in fabricarea utilajelor frigorifice comerciale si industriale, si-a anuntat prezenta la cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.

eurato1Compania Eurato, specializata in fabricarea utilajelor frigorifice comerciale si industriale, si-a anuntat prezenta la cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.
Acesta realizeaza depozite frigorifice de mare capacitate, tunele de congelare rapida bob cu bob si depozite frigorifice cu atmosfera controlata (ULO). Utilajele frigorifice sunt automatizate, au decongelarea si sistemul de evaporare a apei de condens automat.

Din anul 2002, compania proiecteaza si realizeaza centrale frigorifice din 3, 4, 5, 6 compresoare ermetice, semiermetice, scroll sau cu surub tip Bitzer, Copeland, Maneurop, Aspera legate in paralel. De asemenea, specialistii Eurato va pot realize o oferta pentru un pachet referitor la consultanta, proiecte de amenajare, transport, montaj si asistenta tehnica.



Poti fi interesat si de