Oferta Utilia Food Systems la CARNEXPO - utilaje, ingrediente si aditivi

Oferta Utilia Food Systems la CARNEXPO - utilaje, ingrediente si aditivi


Chiar daca principalul domeniu de activitate al Utilia Food Systems este tradingul de echipamente si utilaje pentru procesarea carnii, compania a castigat tot mai mult teren si pe segmentul aditivilor si condimentelor pentru industria alimentara. De asemenea, portofoliul Utilia Food Systems este completat si de partea de service.

utilia foodChiar daca principalul domeniu de activitate al Utilia Food Systems este tradingul de echipamente si utilaje pentru procesarea carnii, compania a castigat tot mai mult teren si pe segmentul aditivilor si condimentelor pentru industria alimentara. De asemenea, portofoliul Utilia Food Systems este completat si de partea de service.

Clientii nostri nu cumpara doar un utilaj, ci o idee, un concept nou, o reteta noua din care face parte acest utilaj, impreuna cu gama de aditivi specifici si in ultima vreme chiar si materiile prime necesare obtinerii produsului final. In acest sens, am format o echipa de specialisti bine pregatiti, instruiti la furnizorii nostri, compusa din ingineri tehnologi si service. Astfel, firma a dezvoltat cele trei departamente foarte bine puse la punct, utilaje, ingrediente, service, ne-a spus Mircea Chiru, manager Utilia Food Systems.

La standul amenajat in cadrul Targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, vizitatorii vor putea primi de la reprezentantii Utilia Food Systems toate informatiile despre oferta companiei.



Poti fi interesat si de