Carnatii buni se fac cu membrane naturale de la Inorogul
Vineri, 16 Octombrie 2015
Vineri, 16 Octombrie 2015
Si in acest an, Inorogul va participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, unde isi va prezenta gama de membrane naturale si artificiale, dar si condimentele si aditivii folositi in industria preparatelor din carne.
Datorita competentei si proptitudinii cu care isi onoreaza comenzile, Inorogul a devenit partener permanent al unora dintre cele mai renumite fabrici de mezeluri autohtone. De asemenea, pastreaza o stransa legatura cu producatorii de preparate din carne si cu consumatorii finali, interesandu-se de modul cum sunt primite produsele pe piata.
Realizam training-uri si seminarii cu experti externi si suntem foarte atenti la cerintele pietei si la noile tendinte. Lucrul acesta ne ajuta in cresterea calitatii serviciilor, cat si la o interactionare activa cu fiecare client al nostru, ne-a spus George Monceanu, director general Inorogul.
In continua dezvoltare, compania are furnizori in intreaga lume, iar vanzarile acopera pe plan national intreg teritoriul Romaniei. Inorogul detine cea mai moderna fabrica de procesare si ambalare a membranelor naturale din Europa.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...