Cel mai mare exportator de mici, Marcel vine la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015

Cel mai mare exportator de mici, Marcel vine la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015


Compania Marcel din Rachiteni, judetul Iasi, este cel mai mare exportator de mici din Romania. Nu doar micii au cautare la export, ci si tochitura moldoveneasca, toba sau jumarile, produse de nisa cu care i-a cucerit pe occidentali.

marcel tobaCompania Marcel din Rachiteni, judetul Iasi, este cel mai mare exportator de mici din Romania. Nu doar micii au cautare la export, ci si tochitura moldoveneasca, toba sau jumarile, produse de nisa cu care i-a cucerit pe occidentali.

Cea mai cautata este insa Tochitura moldoveneasca care poate fi gasita in marile lanturi de magazine din Italia, aici se cere foarte mult si Toba ca la mama acasa sau Sunculita Bunicului, marci inregistrate deja la OSIM, care sunt foarte apreciate de romanii din strainatate. In general, preparatele sunt livrate in aceleasi tari ca si micii, insa tot timpul apar clienti noi. Cand te uiti ce isi pun in cos clientii dintr-un magazin in care se vand produsele tale, ai un sentiment straniu cand vezi ca ti-au ales produsul si stiu ce vor de la el. Asa este in Anglia, unde avem peste 100 de produse, ne-a spus Marcel Iacob, fondatorul companiei.

Puteti degusta produsele Marcel, la standul companiei de la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.



Poti fi interesat si de