Doly Com a cerut insolventa


Unul dintre mai mari producatori de carne din Romania, compania Doly Com SRL Botosani, a cerut insolventa, administratorul societatii, Iulian Cazacut, inaintand Tribunalului Botosani o cerere de declansare a acestei proceduri, potrivit portal.just.ro.

doly comUnul dintre mai mari producatori de carne din Romania, compania Doly Com SRL Botosani, a cerut insolventa, administratorul societatii, Iulian Cazacut, inaintand Tribunalului Botosani o cerere de declansare a acestei proceduri, potrivit portal.just.ro.

Doly Com, care detine brandul Kravys, a fost implicat in scandalul international al carnii de cal etichetate drept carne de vita, care a fost declansat in Franta si Marea Britanie. Scandalul a avut loc in 2013, dupa ce autoritatile britanice i-au acuzat pe francezi ca ar fi livrat lasagna ce continea carne de cal in loc de carne de vita, iar producatorul francez Spanghero a replicat afirmand ca adevaratii vinovati ar fi fost doua abatoare din Romania, printre care si Doly Com. Ulterior, acuzatiile s-au dovedit a fi nefondate, in urma controalelor rezultand ca materia prima exportata de compania din Botosani a fost corect etichetata.

Potrivit datelor fiscale prezentate de Ministerul Finantelor Publice, firma Doly Com a inregistrat, in 2014, o cifra de afaceri de 142,1 milioane de lei si un profit de 233.780 lei.

Societatea patronata de Iulian Cazacut si de sotia sa, Doina Cazacut, are 313 angajati.



Poti fi interesat si de