Horeco Impex solutii inteligente pentru orice proiect

Horeco Impex solutii inteligente pentru orice proiect


Furnizorul de echipamente frigorifice, Horeco Impex va fi prezent la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, pentru a oferi servicii de inalta calitate, in conformitate cu nevoile clientilor.

horeco impexFurnizorul de echipamente frigorifice, Horeco Impex va fi prezent la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, pentru a oferi servicii de inalta calitate, in conformitate cu nevoile clientilor.

Printre produsele si serviciile firmei se numara comercializarea de mobilier si vitrine frigorifice, instalatii si echipamente frigorifice, automatozari instalatii frigorifice si constructii de spatii frigorifice. In ceea ce priveste vitrinele, Horeco Impex ofera o gama completa de vitrine, rafturi sau lazi frigorifice pentru supermarket, minimarket, magazin alimentar sau de cartier, pentru pastrarea produselor alimentare la temperaturi scazute, in functie de cerinta.

Compania activeaza din anul 1995 si are ca activitate antreprenoriatul in domeniul instalatiilor frigorifice comerciale si industriale, pentru industria alimentara si nealimentara. Horeco Impex se implica in proiectarea, vanzarea, montajul si service-ul instalatiilor frigorifice.



Poti fi interesat si de