Condimente si aditivi de la Profood, la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015

Condimente si aditivi de la Profood, la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015


Profood Rom este de zece ani o prezenta stabila pe piata din Romania, reprezentand in plan local societatea M Profood Zrt din Ungaria, furnizor important al pietei europene de condimente si de aditivi alimentari.

pro foodProfood Rom este de zece ani o prezenta stabila pe piata din Romania, reprezentand in plan local societatea M Profood Zrt din Ungaria, furnizor important al pietei europene de condimente si de aditivi alimentari.

Despre atuurile produselor Profood, am aflat de la directorul companiei, Raduly Csaba: Furnizam aditivi alimentari si amestecuri de condimente, asigurand o calitate constanta. Consider ca este unul dintre punctele forte ale societatii noastre, pe langa savoarea pe care acestea o confera produselor din carne procesata. Aici as adauga deservirea rapida a pretentiilor personale pe care le au partenerii nostri, atat in ceea ce priveste livrarea produselor, cat si prin transmiterea de know-how pe baza experientelor noastre, toate acestea fiind reflectate prin modul eficient de gandire al angajatilor Profood.

Activitatea companiei se desfasoara in proportie de 80% in domeniul industriei carnii, iar circa 20% reprezinta livrari in zona producatorilor din industria lactatelor.

In cadrul targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, va fi un stand pesonalizat unde puteti primi informatii despre condimentele si aditivii comercializati de Profood.



Poti fi interesat si de