Baroncini participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015

Baroncini participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015


Baroncini, unul dintre cei mai importanti furnizori de instala?ii complete pentru abatorizare, transare si industria alimentara si-a anuntat prezenta in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.

baroncini mBaroncini, unul dintre cei mai importanti furnizori de instala?ii complete pentru abatorizare, transare si industria alimentara si-a anuntat prezenta in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.
Societatea asigura proiectare, livrare, montaj, punere in functiune si intretinere de linii de abatorizare si transare. Compania va pune la dispozitie profesionisti cu o experienta dezvoltata pe parcursul a 60 de ani de traditie in industria prelucrarii carnii.

Barocini are parteneri cu renume in industria carnii din Europa, in special din Italia si Germania si asigura: consultanta tehnologica, proiectare si livrare instalatii complete pentru abatoare si sali de transare, instalare, punere in functiune si instruirea personalului, service pe durata garantiei utilajelor si post-garantie.

Printre activitatile conexe putem enumera: protectii impotriva socurilor mecanice si profile sanitare de inchidere din material tehnopolimer atoxic si antisoc (pentru pereti, panouri, usi etc), rendering, statii de epurare, abatoare modulare, echipamente pentru igienizare, spalare si accesorii, cutite profesionale inox si dotari vestiare.



Poti fi interesat si de