60 de mii de vizitatori, la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015

60 de mii de vizitatori, la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015


In 2015, CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei a fuzionat cu INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara, transformandu-se in cea mai importanta platforma de promovare pentru producatorii romani si investitorii straini interesati de piata agro-alimentara romanesca.

indagra firmeIn 2015, CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei a fuzionat cu INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara, transformandu-se in cea mai importanta platforma de promovare pentru producatorii romani si investitorii straini interesati de piata agro-alimentara romanesca.

Miercuri, 28 octombrie 2015, are loc deschiderea oficiala INDAGRA FOOD & CARNEXPO in cadrul centrului expozitional Romexpo. Pentru perioada 28 octombrie 1 noiembrie 2015, organizatorii estimeaza un numar de peste 60 de mii de vizitatori din peste 27 de tari. La standurile celor peste 170 de companii romanesti si straine, vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca ultimele tendinte si aparitii in ceea ce priveste evolutia tehnologiilor din industria agro-alimentara la nivel global. Aceasta expozitie reprezinta un bun prilej sa aratam tuturor ca Romnia este un partener de incredere la nivel european, iar produsele procesate romanesti sunt competititve pe piata agro-alimentara internationala.

Printre companiile participante la targ care activeaza in industria carnii se numara Martini, Stelas Consulting, Di-co Total, Latin Pack, Kuk Romania, Ropini, Flying Dutchman, Mega Profil, Tehnoglob, Crainic, Tehno Food Com Serv, Maja Maschinenfabrik, Remar Distribution Pro, Duton Plast, K Pack, Nanochem, Remadet, Aaylex, Alfredo Foods, Dutch Trading, Optimeat, Carmangeria Roxana, Ocean Fish, Karpaten Meat, BSM, IFT, MP Inox, Zimbria, Arctic Store, Ria Do Trading, Debitron Termo, Ana ?i Cornel, Frigoclima Horeco, Sealed Air.

Anul 2015 a redat speran?a unor vremuri mai bune in randul producatorilor romani, odata cu reducerea TVA-ului la alimente pe intreg lantul de productie. Inca de acum doi ani, aceasta masura era mult asteptata in industria carnii, unul dintre obiectivele CARNEXPO 2013 si cea mai mare provocare a momentului fiind reducerea TVA la carne si preparate din carne. Ne bucuram ca mesajul nostru a depasit barierele anilor trecuti si putem vorbi astazi, despre supravietuirea industriei carnii din Romania si de o noua perspectiva pentru intreaga industrie alimentara, a declarat Eugen Capra, general manager CARNEXPO.

Producatorii din industria carnii si-au dorit un eveniment complet, axat pe promovarea tuturor segmentelor de baza, incepand de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje si nu in ultimul rand, retail. Cu alte cuvinte, un produs agro-industrial INTEGRAT.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 reuneste cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, deschizand vizitatorilor accesul la surse noi de informare privind produsele, echipamentele si tehnologiile actuale, in scopul dezvoltarii agriculturii si industriei alimentare din Romania, in acord cu cele mai exigente standarte internationale.



Poti fi interesat si de