Fabrica Caroli, vizitata de 20 de elevi de la Colegiul pentru Agricultura Tara Barsei

Fabrica Caroli, vizitata de 20 de elevi de la Colegiul pentru Agricultura Tara Barsei


Caroli Foods Group s-a alaturat proiectului Elevul de azi, fermierul de maine organizat de catre Fundatia World Vision Romania in scopul instruirii elevilor prin consiliere pentru cariera si dobandirea abilitatilor practice necesare alegerii unei meserii de viitor in domeniul agricol.

caroli pozaCaroli Foods Group s-a alaturat proiectului Elevul de azi, fermierul de maine organizat de catre Fundatia World Vision Romania in scopul instruirii elevilor prin consiliere pentru cariera si dobandirea abilitatilor practice necesare alegerii unei meserii de viitor in domeniul agricol.
Astfel, in cadrul proiectului, fabrica Caroli Foods Group din Pitesti si-a deschis portile pentru o vizita de studiu a liceeniilor din cadrul Colegiului pentru Agricultura si Industrie Alimentara Tara Barsei din Prejmer - Brasov, specializarea Industria Alimentara.

Pe parcursul vizitei in fabrica, reprezentantii Caroli Foods Group i-au ajutat pe elevii prezenti sa cunoasca procesele si dinamica de lucru in cadrul unei unitati de procesare a carnii. Vizita a inclus si o prezentare a normelorde calitate, extrem de important in intregul proces de productie Caroli Foods Group.

Informatia teoretica este esentiala, insa invatarea prin descoperire si practica este extrem de importanta, cu atat mai mult in industria alimentara. Ne-am alaturat cu entuziasm initiativei World Vision Romania prin proiectul Elevul de azi, fermierul de maine pentru a contribui calitativ la educatia tinerilor si pentru a le oferi o viziune realista asupra viitoarei lor meserii. Noi, in Caroli Foods Group, ne ghidam dupa o serie de valori pe care am incercat sa le demonstram in cadrul vizitei si tinerilor participanti pentru ca o munca de calitate are intotdeauna rezultate foarte bune, a afirmat Ovidiu Dusleag, Director Executiv Caroli Foods Group.

Proiectul educational Elevul de azi, fermierul de maine se desfasoara in perioada mai 2015 decembrie 2015 in beneficiul tinerilor din Brasov si Covasna. Peste 500 de elevi de gimnaziu si liceeni din judetele Brasov si Covasna au participat la sesiuni de consiliere profesionala, astfel incat sa poata lua decizii constiente privind continuarea studiilor si alegerea meseriei potrivite abilitatilor proprii si contextului economic local.

Detalii despre activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt disponibile pe site-ul www.fermierdeviitor.ro.

Fundatia World Vision Romania, organizatie umanitara care desfasoara programe de educatie, sanatate si dezvoltare economica locala in peste 300 de comunitati rurale din Romania, a ales fabrica din Pitesti a Caroli Foods Group pentru renumele privind functionarea in conformitate cu cele mai inalte stadarde europene de productie, reunind experienta celor 20 de ani de activitate pe piata din Romania.

Caroli Foods Group detine certificarile de siguranta si calitate ISO 9001:2008, HACCP si International Food Standard (IFS) versiunea 6, mentiunea Higher Level, unul dintre cele mai inalte standarde care atesta siguranta alimentului si calitatea produsului prin respectarea stricta a legislatiei europene din domeniul alimentar.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro si Sissi. Grupul Caroli Foods isi propune adoptarea calitatii ca si stil de viata, inovarea continua a portofoliului de produse si dezvoltarea unei relatii de incredere cu consumatorii si partenerii sai.

Despre World Vision Romania

World Vision Romania face parte din parteneriatul World Vision International si reprezinta o organizatie care desfasoara programe de educatie, interventie umanitara de urgenta, dezvoltare comunitara si advocacy. In 25 de ani de prezenta in Romania am ajutat peste 500.000 de copii si adulti, in aproape 400 de comunitati din 8 judete.

World Vision Romania considera educatia drept solutia pentru a da sanse copiilor din mediul rural si familiilor lor. Printre preocuparile organizatiei se numara: reducerea abandonului scolar, educarea tinerilor si adultilor, astfel incat sa devina independenti financiar si sa poata oferi siguranta si bunastare propriilor copii.



Poti fi interesat si de