Pesti oceanici Minus22, cu plus de condimente la pachet

Pesti oceanici Minus22, cu plus de condimente la pachet


Minus22, cel mai mare furnizor brasovean de peste si produse congelate introduce noile ambalaje de peste cu un mix de condimente la pachet, o premiera pe piata din Romania.

ambalaje 22 2Minus22, cel mai mare furnizor brasovean de peste si produse congelate introduce noile ambalaje de peste cu un mix de condimente la pachet, o premiera pe piata din Romania.
Cele doua sortimente de peste, acum cu un plus de condimente la pachet, urmeaza sa fie introduse la raft la jumatatea lunii noiembrie si sunt construite in jurul misiunii de a oferi consumatorilor produse de bun simt ce vizeaza cresterea calitatii vietii si a sanatatii corpului lor. Noile ambalaje au la baza un concept unic insotit de o abordare moderna: caractere mari cu efect de litere inghetate pentru o diferentiere clara, gradient ce simbolizeaza procesul decongelarii foarte important pentru calitatea finala a produsului consumat, si nu in cele din urma un mesaj simplu si direct ce anunta introducerea mixului de condimente pentru o gatire usoara si un plus de savoare.

Dorinta noastra de a veni in intampinarea consumatorilor, preocupati de o alimentatie sanatoasa, echilibrata, gustoasa si rapid de preparat ne-a determinat sa cream un ambalaj inovativ care sa satisfaca toate aceste nevoi. Amestecurile de condimentele au fost atent selectionate pentru a putea fi asezonate cu carnea pestilor oceanici. De asemenea, punem un accent deosebit pe prospetimea pestelui congelat, astfel ca noile ambalaje garanteaza mentinerea prospetimii pe o durata indelungata de timp. sustine Iulia Vedislav, Specialist Marketing Minus22.

Odata cu lansarea pe piata a celor 2 ambalaje inovative, compania lanseaza alte doua ambalaje pentru 2 sortimente de peste file merluciu cu piele si file cod Alsaka Pollock fara piele. In perioada urmatoare, toate produsele din noua gama Minus22 vor avea ambalaje noi si o identitate vizuala unitara, si vor putea fi gasite in marile lanturi de retail si in magazinele alimentare.

Fondata in 1992, Minus22 are ca si activitati principale importul si distributia de peste si produse congelate. Firma se ocupa de distributie inca de la aparitie, fiind printre primele cu acest profil din Brasov. Ulterior, reteaua de import foarte bine dezvoltata a permis trecerea de la distributia zonala la cea regionala, in acest moment, acoperind intreaga tara, direct sau prin subdistribuitori. Printre clientii sai se numara lanturi de retail ca Auchan, Cora, Kaufland, Profi, Lidl, si magazine alimentare ca Sergiana, Luca, Le FruMarin. In 2007, firma a investit resurse considerabile in infrastructura de ambalare si de portionare a marfii, ceea ce a permis verificarea calitatii produsului, fiind singurul distribuitor pe tara care ambala produsele printr-un sistem de vidare. Minus22 are astazi 140 de produse in portofoliu si acopera categoriile principale de produse congelate. Macroul, merluciul, pastravul, codul, heringul sunt doar cateva dintre speciile de peste prezente in congelatoarele de la Minus22 alaturi de carnea de pasare si de semipreparate.



Poti fi interesat si de