Doripesco, locul I in Topul National al Firmelor

Doripesco, locul I in Topul National al Firmelor


Compania Doripesco a fost premiata in cadrul Galei Topului National al Firmelor, care a avut loc la Romexpo, in data de 5 noiembrie. Topul National al Firmelor este realizat de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

top nationalCompania Doripesco a fost premiata in cadrul Galei Topului National al Firmelor, care a avut loc la Romexpo, in data de 5 noiembrie. Topul National al Firmelor este realizat de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
In cadrul acestui eveniment, compania Doripesco a primit locul I, la categoria Agricultura, Slivicultura si Pescuit.

Topul National al Firmelor, organizat in exclusivitate de catre Camera de Comert si Industriei a Romaniei, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din Romania. Rezultatele consemnate de Topul National al Firmelor reflecta nivelul de crestere economica din tara noastra si totodata oglindesc extinderea companiilor romanesti pe piata internationala. Editia a XXII-a din 2015 a Topului National al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel national 6.630 operatori economici care activeaza in cercetare, dezvoltare si high-tech, industrie, agricultura, silvicultura si pescuit, constructii, servicii si comert-turism. Clasamentul Topului National al Firmelor este rezultat pe baza unor indicatori clari, precum cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat, iar datele prelucrate sunt cele continute in bilanturile financiar-contabile depuse de societatile din Romania la sfarsitul anului 2014.

La editia din aceasta toamna s-au clasat pe locul I un numar de 941 de firme, care au primit Premiul National, in timp ce 815 companii au ajuns pe locul II si 734 de companii pe locul III. Primele trei locuri insumeaza o cifra de afaceri de 87 mld. euro. Ca urmare a rezultatelor economice obtinute in decursul anului 2014, s-au calificat in Topul National 602 firme care activeaza in cercetare, dezvoltare si high-tech; 2.424 de companii industriale; 359 de firme din domeniul agricultura, silvicultura si pescuit; 269 de firme de constructii; 2.035 din sectorul serviciilor si 941 din comert-turism.

Compania Doripesco incurajeaza o alimentatie responsabila, iar pestele a fost si ramane o sursa de sanatate. In prezent, compania Doripesco detine in portofoliul sau peste 50 de produse pescaresti, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din peste afumat, specialitati pescaresti, dar si produse congelate. Doripesco este furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi in: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan). In curand, firma va relua colaborarea si cu Grupul Rewe (Penny). In plus, anul 2014 a adus companiei Doripesco si prezenta pe pietele externe (Franta si Germania). Incepand din luna ianuarie a anului 2015, compania brasoveana a inceput exportul catre Italia si Anglia. Compania Doripesco SA a inregistrat la finalul anului 2014 urmatorii indicatori financiari: cifra de afaceri neta (11.256.800 lei) si profitul din exploatare (467.362 lei).



Poti fi interesat si de