Premiul Cel mai bun produs nou, acordat cremwurstilor Caroli

Premiul Cel mai bun produs nou, acordat cremwurstilor Caroli


La cea de-a X-a editie a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, Caroli Foods Group a castigat premiul Cel mai bun produs nou pentru cremwurstii Caroli cu 80% carne, surclasand alte 18 produse concurente inscrise in competitie.

servetelLa cea de-a X-a editie a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, Caroli Foods Group a castigat premiul Cel mai bun produs nou pentru cremwurstii Caroli cu 80% carne, surclasand alte 18 produse concurente inscrise in competitie.
Aceasta recunoastere vine ca o consecinta a efortului depus de Caroli Foods pentru consolidarea pozitiei de lider in urma inovatiei produselor cu continut ridicat de carne.

Premiul Cel mai bun produs nou din categoria produselor din carne, obtinut de cremwurstii Caroli cu 80% carne este o recunoastere a investitiei noastre permanente in calitate si o dovada a faptului ca reteta de baza imbunatatita cu mai multa carne a fost apreciata. Am lansat acest produs ca raspuns la asteptarile consumatorilor, de a avea si mai multa carne in produsele Caroli, iar rezultatul a venit firesc, prin alegerea pe care acestia au facut-o, plasand brand-ul Caroli ca leader detasat in categoria de cremwursti. Astfel, Caroli a devenit prima alegere a consumatorului din Romania. Ne bucuram sa vedem ca eforturile ne sunt rasplatite si prin aprecieri din partea specialistilor pietei, a afirmat Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group a lansat in luna aprilie a acestui an, cremwurstii cu 80% carne, in sortimentatii de pui si porc extra, disponibili atat in vid, cat si in varianta de ambalare vrac. Produsul premiat cu titulatura Cel mai bun produs nou, cremwurstii Caroli cu 80 % carne, este produs in fabrica din Pitesti, in conformitate cu cele mai inalte standarde europene de productie, reunind experienta celor 20 de ani de activitate pe piata romaneasca. Caroli Foods Group detine certificarile de siguranta si calitate ISO 9001:2008, HACCP si International Food Standard (IFS) versiunea 6, mentiunea Higher Level, unul dintre cele mai inalte standarde care atesta siguranta alimentara si calitatea produsului prin respectarea stricta a legislatiei europene din domeniul alimentar.

De asemenea, compania a ocupat locul doi in ceea ce priveste numarul de voturi la sectiunea Cele mai moderne servicii de distributie si logistica, la aceasta sectiune fiind inscrise alte sapte companii: Suntem mandri si de locul doi la sectiunea Cele mai moderne servicii de distributie si logistica, o alta directie in care compania noastra a facut de asemenea investitii importante, pentru a fi la inaltimea asteptarilor partenerilor si colaboratorilor nostri si o directie in care planuim sa investim in continuare, a adaugat Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Editia a X-a a Premiilor Piata a reunit 444 de candidaturi din partea a 100 de companii din FMCG si retail. In competitie au fost oferite 50 de trofee, care au fost atribuite pe baza voturilor incrucisate. Retailerii, respectiv retelele internationale si comerciantii independenti, au votat candidaturile producatorilor si distribuitorilor, iar acestia au votat candidaturile retailerilor. Fiecare elector a avut la dispozitie un numar de voturi proportional cu importanta in piata a companiei reprezentate. Drept urmare, rezultatele votului reprezinta vointa detinatorilor a peste 70% din numarul total de voturi.

Competitia s-a desfasurat intre cele mai mari 100 de companii furnizoare, mari lanturi de retail si magazine din comertul traditional, care au insumat 444 de candidaturi. Procesul de vot a fost coordonat de catre ISRA Center Marketing Research, partener PIATA, pentru al saselea an consecutiv. ISRA a asigurat electorilor buletine de vot electronice personalizate, procesul de votare fiind securizat si confidential.



Poti fi interesat si de