Vascar a lansat o gama de mezeluri Moldova in bucate

Vascar a lansat o gama de mezeluri Moldova in bucate


Compania Vascar a lansat gama completa de mezeluri sub marca Moldova in bucate. Evenimentul a avut loc in cadrul targului INDAGRA CARNEXPO, desfasurat la Romexpo.

vascar standCompania Vascar a lansat gama completa de mezeluri sub marca Moldova in bucate. Evenimentul a avut loc in cadrul targului INDAGRA CARNEXPO, desfasurat la Romexpo.

Indiferent din ce parte a tarii esti, <> te invita la o masa moldoveneasca, care o sa-ti aminteasca de cele mai frumoase experiente culinare pe care le-ai trait alaturi de oameni frumosi, in momente importante, in locuri speciale, a declarat Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

Aceasta lansare face parte din strategia noastra de dezvoltare pe termen mediu, ce presupune lansarea constanta de noi produse, cresterea numarului de canale de distributie si investitii strategice in infrastructura. Numai in acest an am investit peste 500.000 de euro in noi linii de ambalare si in extinderea flotei auto. Pana la finalul anului 2017, ne propunem dublarea cifrei de afaceri inregistrata in 2015, a adaugat Vlad Ciuburciu.

Sub sloganul Moldova invita Romania la masa, noua gama propune specialitati taranesti (muschi file, ceafa de porc, sunculita, pastrama), produse crud uscate (diverse tipuri de salam salam Sinaia, salam banatean, salam bavarez, salam unguresc - carnati, muschi file), salamuri, carnati, crenvursti, parizer, toba, semipreparate (mici).

Preocuparea constanta a companiei Vascar este sa ofere consumatorilor produse cu adevarat gustoase si sanatoase, care respecta cele mai inalte standarde din domeniu. De aceea, preparatele Moldova in bucate au la baza retete traditionale moldovenesti si condimente naturale. Gustul specific romanesc se obtine prin ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumegus din lemn de fag, fara aditivi, fara injectare sau malaxare.

In plus, produsele Moldova in bucate au si un ingredient secret: e vorba de suflet. De mancare pregatita cu drag. Printre invitatii speciali care au vizitat standul nostru din cadrul Indagra se afla si cunoscutul Chef Horia Virlan care recomanda produsele Moldova in bucate.

Despre Vascar

Cu peste 30 de ani de experienta si o cifra de afaceri de aproape 60 de milioane de RON in 2014, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, oferind preparate nu doar gustoase, ci si sanatoase. Vascar proceseaza si comercializeaza preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mancaruri la cutie sub marcile Vascar si Moldova in bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare si 20 magazine proprii in regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si Moldova in bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri.

Vascar este compania care produce preparate marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.



Poti fi interesat si de