Best Austrian Cut si-a depasit obiectivele in 2015

Best Austrian Cut si-a depasit obiectivele in 2015


Oameni de vanzari competenti si o echipa de service specializata. Acestea sunt doua dintre atuurile companiei Best Austrian Cut, spune administratorul firmei, Andor Kalamar.

best austrian cutOameni de vanzari competenti si o echipa de service specializata. Acestea sunt doua dintre atuurile companiei Best Austrian Cut, spune administratorul firmei, Andor Kalamar.

Pentru noi sunt importante doua aspecte, sa avem oameni de vanzari competenti, care sa reusesca sa ofere solutia corecta si pe de alta parte, punem un accent deosebit pe echipa de service, avem specialisti, automatisti, ingineri mecanici, pregatiti in fabricile producatoare. In acest fel, suntem pregatiti sa facem constatare si interventii imediate. De fapt, nu pretul nominal este important la un utilaj, ci durata de viata a acestuia, daca face produse de calitate, siguranta unei mentanante tehnice, adica care este rata de recuperare a investitiei. Mai mult, noi avem si avantajul pozitionarii, in centrul tarii, ceea ce inseamna ca puteam ajunge in orice loc din tara in cateva ore.

De asemenea, Andor Kalamar a specificat ca 2015 a fost un an bun, iar in anul 2016 urmeaza aplicarea unui plan de consolidare a strategiei de extindere.

In acest an, am reusit sa ne depasim obiectivele. Compania are o crestere liniara de patru ani, lucru realizat prin strategia noastra de a diversifica si de oferi oferi solutii complete pentru toate tipurile de firme de procesare din Romania. Pentru 2016, avem in plan consolidarea strategiei de extindere, suntem in cautare continua de furnizori care sa ofere solutii noi. De asemenea, vom investi in continuare in relatiile interpersonale, in sensul ca organizam vizite la producatori, in tarile de origine, in Austria si Germania sau la clientii care folosesc deja utilajul respectiv.



Poti fi interesat si de