Salam Paprika, de la PIK Vrbovec


PIK Vrbovec aduce un nou produs in Romania sub brandul Panona: Salam Paprika 330g. Fabricat dupa o reteta unica cu o aroma usoara de boia de ardei, acest produs este destinat pentru toti iubitorii de sandvisuri gourmet.

salam paprikaPIK Vrbovec aduce un nou produs in Romania sub brandul Panona: Salam Paprika 330g. Fabricat dupa o reteta unica cu o aroma usoara de boia de ardei, acest produs este destinat pentru toti iubitorii de sandvisuri gourmet.
La fel ca si celelalte salamuri comercializate - Salam Turist si Salam Panona - si acest produs poarta simbolul 0%: fara gluten, fara soia, fara potentiatori de gust, fara coloranti.

PIK Vrbovec este cel mai mare producator din Croatia si Zona Adriatica, cu o traditie de peste 75 de ani in industria carnii. Domeniul de activitate este axat pe productia si comertul de carne proaspata si preparate din carne de porc si vita. Compania are o capacitate anuala de productie de 100.000 tone carne proaspata si 30.000 tone preparate procesate. Producatorul PIK Vrbovec detine peste 1800 angajati si este prezent in peste 11 tari: Croatia, Bosnia si Her?egovina, Muntenegru, Italia, Macedonia, Slovenia, Serbia, Suedia, Ungaria, Slovacia si Romania.

Calitatea produselor este rezultatul indelungatei experiente si pastrarii retetelor traditionale, in care specialistii PIK au investit toata pasiunea si talentul lor. In Romania, produsele sunt comercializate de Perutnina Romania sub brandul Panona. Principalele categorii de produse comercializate sunt: salamuri crud-uscate de porc si vita de cea mai ridicata calitate, carnati traditionali si sunci din carne de porc.



Poti fi interesat si de