Profi continua sa se dezvolte


La doar o saptamana dupa ce a inaugurat doua magazine in Aiud si Craiova, Profi a deschis alte doua unitati, la Calarasi si Suceava. Noul magazin din Calarasi, al doilea din localitate, se afla Str. Parcului nr. 2 si functioneaza in format Standard.

profi cityLa doar o saptamana dupa ce a inaugurat doua magazine in Aiud si Craiova, Profi a deschis alte doua unitati, la Calarasi si Suceava. Noul magazin din Calarasi, al doilea din localitate, se afla Str. Parcului nr. 2 si functioneaza in format Standard.
El are o suprafata totala de 912 mp, din care sala de vanzari ocupa 480 mp.

Cel din Suceava este situat pe Bulevardul George Enescu la numarul 38, Bloc T90, este operata in format City, cu o suprafata totala de 357 mp si o sala de vanzari de 229 mp. Acesta este al patrulea Profi din localitate si al optulea din acest judet.

Conform datelor publicate pe site-ul companiei, Profi este reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, cu 371 de magazine in 176 de localitati si peste 9.500 de angajati. Lantul de magazine Profi Romania e detinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).



Poti fi interesat si de