Workshop Chr. Hansen - Utilizarea microorganismelor pentru cresterea sigurantei alimentare

Workshop Chr. Hansen - Utilizarea microorganismelor pentru cresterea sigurantei alimentare


Siguranta alimentara constituie o preocupare fundamentala pentru producatorii din industria carnii, pentru autoritati, comercianti si consumatori. Chr.

hansenSiguranta alimentara constituie o preocupare fundamentala pentru producatorii din industria carnii, pentru autoritati, comercianti si consumatori. Chr.
Hansen vine in sprijinul partenerilor sai, oferind culturile SafePro, pentru eliminarea riscului de Listeria, extinderea termenului de valabilitate, cresterea stabilitatii culorii, reducerea retururilor de marfa, reducerea costurilor cu analizele de calitate, diferentierea in piata etc.

Astfel ca, Chr. Hansen Romania organizeaza workshop-ul Utilizarea microorganismelor cu scopul cresterii sigurantei alimentare in preparatele din carne proaspete, fierte-afumate si maturate. Evenimentul se desfasoara pe 8 aprilie, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti si va reuni reprezentanti ai industriei carnii, mediului academic, retaileri si autoritati.

Printre subiectele ce vor fi abordate se numara provocarile actuale legate de siguranta alimentara si tendintele pietei de eliminare a conservantilor si chimicalelor din produsele din carne; aspecte legislative privind siguranta alimentara a preparatelor din carne, utilizarea si etichetarea culturilor de microorganisme cu rol de protectie; aplicatii si modalitati moderne de aplicare ale culturilor in produsele din carne.

Pentru inscrieri, precum si alte detalii legate de eveniment o puteti contacta pe Cristina Chirvase pe adresa de email: rocrch@chr-hansen.com sau la telefon 0728 306 451. Participarea este gratuita.

Chr. Hansen este o companie globala axata pe biotehnologie, care dezvolta ingrediente naturale pentru industriile alimentara si farmaceutica, precum si pentru nutritie si agricultura. Produsele includ: culturi, enzime, probiotice si coloranti naturali, toate solutiile bazandu-se pe cercetari intense, competente de dezvoltare asociate cu investitii semnificative in tehnologie. Compania detine o pozitie de lider pe piata, prin toate diviziile sale: Culturi & Enzime, Sanatate & Nutritie si Coloranti Naturali.



Poti fi interesat si de