Invitatie - Licitatie de bovine Aberdeen Angus, in Germania

Invitatie - Licitatie de bovine Aberdeen Angus, in Germania


Asociatia Aberdeen Angus Romania organizeaza pe 23 aprilie, cea de a-V-a editie a Licitatiei de animale Angus. Aceasta se va desfasura in localitatea Wertingen 86637, din Germania.

angusAsociatia Aberdeen Angus Romania organizeaza pe 23 aprilie, cea de a-V-a editie a Licitatiei de animale Angus. Aceasta se va desfasura in localitatea Wertingen 86637, din Germania.

Organizatorii au pregatit un program atractiv si educational. Astfel ca, in seara zilei de vineri, pe 22 aprilie, incepand cu ora 19:00, va fi organizata o serata in care se va servi masa, se poate degusta traditionala bere bavareza si nu in ultimul rand, se pot schimba pareri, experiente si informatii referitoare la exploatarea rasei Angus.

In dimineata zilei de 23 aprilie, de la ora 10:00, se va vizita locatia in care va avea loc licitatia si animalele care vor participa la aceasta actiune, iar licitatia propriu zisa va incepe la ora 12:00.

Aceasta manifestare se va incheia sambata seara, cu o intalnire a fermierilor si vizitatorilor, intalnire pentru care organizatorii au invitat un maestru in arta culinara care va rasfata participantii cu specialitati la gratar de pe tot globul. Muzica live, berea germana si buna dispozitie vor insoti invitatii pe tot parcursul serii.

Confirmarea participarii la eveniment se face in scris catre Asociatia Aberdeen Angus Romania pana pe 18 aprilie, la adresa de mail office@aberdeenangus.ro sau telefonic la 0731/358314. Taxa de participare este una modica.



Poti fi interesat si de