Reprezentantii IFFA 2016, prezenti la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO

Reprezentantii IFFA 2016, prezenti la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO


Reprezentantii IFFA (unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tuturor segmentelor din industria carnii la nivel mondial) vor participa la Congresul organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO in data de 14 aprilie, la Bucuresti, la RIN Grand Hotel.

iffa Reprezentantii IFFA (unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tuturor segmentelor din industria carnii la nivel mondial) vor participa la Congresul organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO in data de 14 aprilie, la Bucuresti, la RIN Grand Hotel.
Cu ocazia celei mai importante intalnirii a industriei carnii din Romania, ``VIITORUL industriei carnii...ASTAZI ``, organizatorii IFFA vor lansa o invitatie oficiala tuturor participantilor la cea mai mare expozitie de utilaje destinata tuturor segmentelor din industria carnii. La editia IFFA de anul acesta vor participa aproximativ 960 de expozanti din aproape 50 de tari din toate colturile lumii pentru a-si prezenta produsele, tehnologiile inovatoare, dar si trendurile si solutiile destinate tuturor etapelor din lantul de prelucrare a unui produs din carne. IFFA 2016 va avea loc la Frankfurt in perioada 7-12 mai 2016.





Poti fi interesat si de