``Oamenii in companii de viitor`` - atelier de lucru in industria alimentara

``Oamenii in companii de viitor`` - atelier de lucru in industria alimentara


Pe data de 21 aprilie, la Brasov va avea loc o intalnire de tipul unui atelier de lucru destinat companiilor ce activeaza in industria alimentara. Intitulat ``Oamenii in companii de viitor``, evenimentul are ca scop realizarea unei analize detaliate in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane pentru industria alimentara, cu protectie pe termen scurt si mediu.

atelier alimentarPe data de 21 aprilie, la Brasov va avea loc o intalnire de tipul unui atelier de lucru destinat companiilor ce activeaza in industria alimentara. Intitulat ``Oamenii in companii de viitor``, evenimentul are ca scop realizarea unei analize detaliate in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane pentru industria alimentara, cu protectie pe termen scurt si mediu.
In cadrul atelierului de lucru se vor discuta urmatoarele teme: analiza resursei umane in domeniul industriei alimentare la momentul actual, nevoile angajatorilor in domeniul resurselor umane, pe perioada 1-3 ani, modalitati de actiune strategica judeteana si regionala. In plus, se vor cauta solutii la probleme precum: care sunt programele de formare necesare pentru acoperirea deficitului de personal calificat, cum gasim personal pentru posturile vacante din industria alimentara, dar si ce oportunitati exista in domeniul dezvoltarii resursei umane in acest sector.

Printre participantii la acest eveniment se numara: reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Brasov, reprezentanti ai Consiliului Local si Judetean, Agentia Metropolitana Brasov, Facultatea de Alimentatie si Turism a Universitatii Transilvania dar si reprezentanti ai unor angajatori reprezentativi. Atelierul de lucru Oameni in companii de viitor, va fi sustinut in Brasov, joi, 21 aprilie 2016, ntre orele 14.00-16.00, la Sergiana Center, salonul Pearl.



Poti fi interesat si de