Schimbare la conducerea ANSVSA


Radu Roatis Chetan a fost numit presedinte cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, in locul lui Andrei Butaru, conform unei Decizii a premierului, publicata marti in Monitorul Oficial.

ansvsa vetRadu Roatis Chetan a fost numit presedinte cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, in locul lui Andrei Butaru, conform unei Decizii a premierului, publicata marti in Monitorul Oficial.
De asemenea, tot prin decizie a prim-ministrului, Andrei Butaru a fost numit vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al ANSVSA, in locul Lenutei Ichim, care a fost eliberata din functie. Aceste Decizii au fost emise in baza unor adrese ale Ministerului Agriculturii din data de 21 aprilie.
Andrei Butaru fusese numit presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor in februarie 2016. Radu Roatis Chetan a mai ocupat postul de presedinte al ANSVSA in perioada 2007-2009 si 2010-2012.



Poti fi interesat si de