Cel mai mare targ pentru industria carnii incepe sambata

Cel mai mare targ pentru industria carnii incepe sambata


IFFA, cel mai mare targ pentru industria carnii din lume, isi deschide portile sambata, 7 mai, la Frankfurt.

iffa 2016IFFA, cel mai mare targ pentru industria carnii din lume, isi deschide portile sambata, 7 mai, la Frankfurt.
Timp de sase zile, cei mai importanti lideri de piata vor participa la evenimentul ce s-a afirmat, in ultimii ani, ca o platforma primordiala de inovatii pentru tot lantul alimentar. Organizat o data la trei ani, IFFA se bucura de un succes tot mai mare de la o editie la alta si atrage jucatori importanti de pe toate continentele, care vor prezenta tehnologii inovatoare, tendinte si solutii pentru toate etapele din lantul de procesare a carnii.

Anul acesta, IFFA se bucura de un numar-record de expozanti: 1.027, cu 6 procente mai mult fata de editia anterioara. 62% din companiile expozante anul acesta sunt din afara Germaniei, cu 5 procente mai mult decat la ultima editie.

IFFA continua sa creasca si suntem incantati ca vom avea mai multi expozanti ca niciodata. Sub motto-ul Intalneste-i pe cei mai buni, centrul de targuri si expozitii din Frankfurt va fi punctul central al industriei globale a carnii timp de sase zile., a declarat Wolfgang Marzin, presedintele Consiliului de Administratie al Messe Frankfurt.

Anul acesta, peste 60.000 de vizitatori sunt asteptati la targ. Cei mai multi vizitatori provin din tari precum Rusia, Italia, Olanda, Spania, Polonia.

IFFA 2013 in cifre:
966 de expozanti din 47 de tari;
60.000 de vizitatori din 140 de tari, dintre care 61% sunt din afara Germaniei
cei mai multi expozanti au fost din Germania 410, urmati de Italia cu 93, Olanda, 57, Spania, 55, si SUA, 38



Poti fi interesat si de