Cris-Tim lanseaza gama Gostat


Cris-Tim a lansat Gostat - gama de produse din carne ce readuce pe mesele romanilor savoarea celor mai apreciate preparate din carne de pe piata romaneasca din anii 70-80.

gostatCris-Tim a lansat Gostat - gama de produse din carne ce readuce pe mesele romanilor savoarea celor mai apreciate preparate din carne de pe piata romaneasca din anii 70-80.
In noua gama Cris-Tim se regasesc cele mai apreciate produse din perioada in care magazinele Gostat reprezentau etalonul in domeniul preparatelor din carne SALAM GOSTAT, SALAM VARA USCAT, PARIZER, SALAM VICTORIA, CRENVURSTI POLONEZI. Retetele sunt cele autentice din trecut, reinventate, imbunatatite prin mijloacele tehnice si competentele din prezent.

Intoarcerea melancolica spre sfarsitul anilor '70 este o experienta completa data de gustul autentic si de campania de comunicare a produselor Gostat de la Cris-Tim. Campania de comunicare este inspirata din stilul de viata de atunci, din ceea ce reprezenta Gostatul sau gospodaria agricola de stat in anii 70 - 80: o structura a agriculturii de atunci, promovata in epoca de odinioara ce era deopotriva o forma de organizare a productiei, o scoala practica pentru fermieri si specialisti in agricultura si o retea de magazine destul de raspandita, care comercializa produse de calitate.

Primele produse Gostat de la Cris-Tim s-au lansat pe piata in luna aprilie 2016, iar pana in luna iunie toata gama va fi disponibila atat in retelele de supermarketuri, cat si in micile magazine.

Cu o istorie de peste 24 de ani, Cris-Tim este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare si prin sistemele de management al sigurantei alimentului (ISO 22000:2005) si al protectiei mediului (ISO 14001: 2004).

Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brands in categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Readers Digest in 15 tari, printre care si Romania. Acest titlu a fost acordat pentru a 7-a oara consecutiv in 2015. De asemenea, Cris-Tim este brandul de mezeluri cu cea mai mare notorietate in piata, conform ultimului studiu U&A realizat impreuna cu Mercury Research.



Poti fi interesat si de