Selgros a deschis primul magazin in noul format

Selgros a deschis primul magazin in noul format


Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, a inaugurat astazi, 26 mai 2016, prima sa unitate in format compact, la Targu Mures.

selgros ccSelgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, a inaugurat astazi, 26 mai 2016, prima sa unitate in format compact, la Targu Mures.
Clientii, care sunt asteptati in magazin incepand de vineri, 27 mai, vor regasi aceleasi sortimente de marfuri alimentare cu care sunt obisnuiti, precum si o selectie reprezentativa a gamei de produse nealimentare.

Noul nostru magazin din Targu Mures este primul dintr-o serie ce reprezinta varful de lance al adaptarii si expansiunii Selgros. Modelul sau de operare ne va permite sa fim foarte flexibili la nivel sortimental. Ne vom acorda un spatiu amplu de creare a ofertei pentru a raspunde nevoilor clientilor si vom urmari in permanenta modul in care specificul zonei influenteaza cererea de produse si servicii, a declarat Alexandru Vlad, directorul general al Selgros Cash&Carry Romania.

Avand o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), magazinul gazduieste o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, carne si specialitati.

Compania se afla in proces de constructiesi amenajare cu cel de-al doilea magazin in format nou, care urmeaza sa fie inaugurat la Alba Iulia in a doua parte a anului. In 2016, Selgros marcheaza nu doar reluarea expansiunii retelei, ci si aniversarea celor 15 ani de prezenta pe piata autohtona, precum si finalizarea rebrandingului companiei.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata romaneaca in 2001, iar in prezent detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.



Poti fi interesat si de