Rusia da unda verde importurilor de carne de pasare si de vita

Rusia da unda verde importurilor de carne de pasare si de vita


La doi ani de la instituirea embargoului, Moscova a ridicat partial restrictiile privind importurile de alimente din SUA, Canada, Australia, spatiul intracomunitar, Ucraina si alte tari europene.

rusia importLa doi ani de la instituirea embargoului, Moscova a ridicat partial restrictiile privind importurile de alimente din SUA, Canada, Australia, spatiul intracomunitar, Ucraina si alte tari europene.

Potrivit noilor reglementari, sunt permise importurile de carne congelata de pasare si de vita, insa doar daca operatorii dovedesc ca acestea vor fi folosite in productia de alimente pentru copii. Rusia a interzis importurile de alimente din statele-membre UE, SUA, Canada, Australia si Norvegia in data de 7 august 2014, ca raspuns la sanctiunile impuse de Occidentali Rusiei, pedepsita astfel pentru anexarea ilegala a Crimeii. Albania, Muntenegru, Islanda, Lichtenstein si Ucraina au fost adaugate mai tarziu pe lista neagra. Initial, restrictiile impuse de Rusia se aplicau tuturor tipurilor de carne, peste, preparate din carne, legume, fructe si nuci produse in aceste tari.



Poti fi interesat si de