Vascar lanseaza campania Moldova invita Romania la masa

Vascar lanseaza campania Moldova invita Romania la masa


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, anunta lansarea campaniei nationale de promovare Moldova invita Romania la masa, ce are ca obiective cresterea notorietatii brandului Moldova in Bucate. Prin intermediul acestei companii, moldovenii deschisi si prietenosi invita pe toata lumea sa guste din bunatatile lor si sa incerce noile preparate din carne, realizate dupa retete traditionale ce aduc aminte de gustul mancarii de acasa. Retetele din zona Moldovei ce face cinste artei culinare romanesti, nu au avut pana acum niciun reprezentant care sa le reaminteasca romanilor de unde provine faima acestei zone. Vascar si-a asumat aceasta misiune si a strans mai multe retete din Moldova, zona culinara slab reprezentata pe piata din Romania.

vascar campanieVascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, anunta lansarea campaniei nationale de promovare Moldova invita Romania la masa, ce are ca obiective cresterea notorietatii brandului Moldova in Bucate.

Prin intermediul acestei companii, moldovenii deschisi si prietenosi invita pe toata lumea sa guste din bunatatile lor si sa incerce noile preparate din carne, realizate dupa retete traditionale ce aduc aminte de gustul mancarii de acasa. Retetele din zona Moldovei ce face cinste artei culinare romanesti, nu au avut pana acum niciun reprezentant care sa le reaminteasca romanilor de unde provine faima acestei zone. Vascar si-a asumat aceasta misiune si a strans mai multe retete din Moldova, zona culinara slab reprezentata pe piata din Romania.


Preocuparea Vascar a fost mereu sa creeze produse savuroase, de cea mai buna calitate, pe baza de retete traditionale, de care sa se bucure toti romanii, indiferent de regiunea pe care o reprezinta. Pasul urmator a fost sa dezvoltam o campanie de comunicare care sa puna regiunea Moldovei in prim plan, dar si sa aminteasca tuturor romanilor de emotia unor gusturi de demult. Si, foarte important, sa starneasca pofta. Propunerea creativa a agentiei Cohn&Jansen JWT raspunde intocmai dorintei noastre spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Sub brandul Moldova in Bucate Vascar produce mancaruri la cutie dupa retete din bucataria traditionala moldoveneasca: ciorba radauteana, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita si carnaciori cu fasole. Gama de mancaruri s-a imbogatit recent cu inca doua sortimente: tocanita de cartofi cu pulpa de porc si ghiveci de legume, un produs de post.



Poti fi interesat si de