Kverneland ramane lider de piata in certificari AEF

Kverneland ramane lider de piata in certificari AEF


Producatorul de masini agricole Kverneland Group, noul partener al AgroConcept - importator si distribuitor New Holland Agriculture in Romania, isi mentine pozitia de lider in tehnologie ISOBUS, cu un numar record de de certificari AEF, care asigura compatibilitatea echipamentelor necesare lucrarilor agricole.

kvernelandProducatorul de masini agricole Kverneland Group, noul partener al AgroConcept - importator si distribuitor New Holland Agriculture in Romania, isi mentine pozitia de lider in tehnologie ISOBUS, cu un numar record de de certificari AEF, care asigura compatibilitatea echipamentelor necesare lucrarilor agricole.
Noile clasificari, publicate recent in baza de date AEF ISOBUS, reconfirma pozitia de lider a Kverneland Group in tehnologie ISOBUS si, prin numarul record de certificari AEF, ii asigura pe fermieri de compatibilitatea dintre toate utilajele ISOBUS si terminalele universale. Prin parteneriatul recent cu Kverneland Group, AgroConcept este in masura sa le ofere fermierilor romani accesul rapid nu doar la tractoare si combine New Holland, dar si la intreaga gama de echipamente necesare lucrarilor agricole, in conditii de maxima compatibilitate si sub umbrela singurei autoritati din domeniu la nivel international, mentioneaza un comunicat al AgroConcept.

Confirmarea oficiala a acestor compatibilitati, esentiala pentru fermieri, poate fi data exclusiv de AEF (Agricultural Industry Electronics Foundation), un instrument creat pentru ca dealerii, clientii, forta de vanzari si personalul tehnic sa aiba acces la informatii importante in cel mai facil mod.

De asemenea, certificarea software ISOBUS este o conditie de baza pentru ca orice produs sa poata fi inclus in baza de date AEF. Prin pozitionarea in topul acestui clasament, produsele Kverneland Group ofera avantajul concret al utilizarii unui singur terminal pentru a controla toate masinile din spatele tractorului si aduc optimizari ale costurilor uzuale.

Initiata de Agricultural Industry Electronics Foundation, baza de date AEF este un website de unde fermierii si dealerii pot afla in cel mai scurt timp informatii legate de compatibilitatea dintre diferitele terminale universale, utilaje si diverse echipamente ISOBUS.

AgroConcept este noul importator si distribuitor New Holland Agriculture in Romania, ca urmare a unei investitii recente de peste 20 de milioane de euro.

Kverneland Group este o companie internationala care dezvolta, produce si distribuie masini agricole si servicii, sub marcile Kverneland si Vicon. Kverneland Group ofera o gama larga de produse care acopera cele mai diverse domenii - pregatire a solului, semanat, furaje si echipamente pentru balotare, imprastiere, pulverizare, dar si solutii electronice pentru tractoare si utilaje agricole.



Poti fi interesat si de