A inceput cel mai mare show dedicat industriei porcine

A inceput cel mai mare show dedicat industriei porcine


Peste 20.000 de oameni din intreaga lume sunt asteptati la World Pork Expo, cel mai mare targ dedicat industriei porcine, ce are loc in statul american Iowa in perioada 8 10 iunie.

ind porcinaPeste 20.000 de oameni din intreaga lume sunt asteptati la World Pork Expo, cel mai mare targ dedicat industriei porcine, ce are loc in statul american Iowa in perioada 8 10 iunie.
La eveniment, vor avea loc seminare educationale, la care vor fi prezentate informatii despre noile programe de audit, strategii de afaceri, cercetari privind bunastarea animalelor si multe altele. In cadrul targului, vor avea loc si expozitii de animale vii. Totodata, este un prilej de a interactiona cu numerosi profesionisti din industrie.

World Pork Expo ofera oportunitatea de a compara noile produse si tehnologii folosite in crescatorii, a declarat Ron Prestage, crescator de porci.

Anul trecut, peste 23.000 de vizitatori au trecut pragul expozitiei. Aflat la a 28-a editie, World Pork Expo pune la dispozitia expozantilor un spatiu de 139.000 de metri patrati.



Poti fi interesat si de