Aldi si Lidl vor pierde cel mai putin de pe urma Brexitului

Aldi si Lidl vor pierde cel mai putin de pe urma Brexitului


Lanturile de magazinele Aldi si Lidl vor pierde cel mai putin de pe urma dezlipirii Marii Britanii de Uniunea Europeana, sunt de parere analistii.

aldi lidlLanturile de magazinele Aldi si Lidl vor pierde cel mai putin de pe urma dezlipirii Marii Britanii de Uniunea Europeana, sunt de parere analistii.
Cercetatorii spun ca discounterii germani se vor descurca mai bine pe termen scurt si mediu decat celelalte lanturi de magazine din Marea Britanie, potrivit publicatiei britanice The Sun. In ultimii ani, atat Aldi, cat si Lidl si-au imbunatatit oferta pe carne si s-au aprovizionat tot mai mult de la producatorii de carne din Marea Britanie. Ba mai mult, in prezent toata carnea vanduta de Aldi provine din fermele britanice. Acestea ii vor ajuta pe discounterii germani sa absoarba cresterea preturilor la alimente.

Pretul alimentelor proaspete vor creste cu siguranta, pentru ca provin in mare parte din UE, sunt de parere analistii de la The Sun. Analistii de la Kantar Retail avertizeaza ca supermarketurile traditionale britanice vor avea costuri mai mari ca urmare a rezultatelor referendumului, care a facut ca lira sterlina sa ajunga la cel mai mic prag din ultimii 31 de ani.



Poti fi interesat si de