Grupul AGRICOLA, furnizor pentru Casa Regala a Romaniei

Grupul AGRICOLA, furnizor pentru Casa Regala a Romaniei


Majestatea Sa Regele Mihai I, prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare, Custodele Coroanei a oferit ieri seara, in data de 29 iunie, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Elisabeta, atestarea oficiala in calitate de Furnizor al Casei Regale a Romaniei Grupului Agricola Bacau, pentru carne de pasare si salamuri crud-uscate.

agricola casa regalaMajestatea Sa Regele Mihai I, prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare, Custodele Coroanei a oferit ieri seara, in data de 29 iunie, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Elisabeta, atestarea oficiala in calitate de Furnizor al Casei Regale a Romaniei Grupului Agricola Bacau, pentru carne de pasare si salamuri crud-uscate.
Familia Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Atestatul este detinut, pana in prezent, de 72 de furnizori si este reinnoit o data la trei ani. Acordarea Calitatii de Furnizor dupa cum precizeaza reprezentantii Casei Regale implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate, reputatie impecabila si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Din partea Grupului Agricola, au participat la ceremonia oficiata la Palatul Elisabeta Grigore Horoi presedintele Agricola International S.A., Angelica Smil - Directorul General al companiei Salbac S.A. si Carmen Gavrilescu - Marketing Manager Agricola.

Suntem onorati de calitatea dobandita incepand de astazi, aceea de furnizor al Casei Regale. Pentru noi, acest lucru este o recunoastere a calitatii produselor si o promisiune a faptului ca toate eforturile noastre se indreapta spre a satisface si cele mai inalte standarde, a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola International.

Aceasta recunoastere a calitatii vine dupa alte cateva reusite inregistrate anul acesta de cele mai reprezentative produse AGRICOLA: Salamul de Sibiu a fost inscris in Registrul Denumirilor cu Indicatie Geografica Protejata al Uniunii Europene, Puiul Fericit, Salamul de Sibiu si Ouale de la gaini fericite (crescute in sistem free range) au dobandit cate doua stele de aur si au fost premiate in cadrul Galei Superior Taste Award, organizata de International Taste & Quality Institute iTQi la Bruxelles. Nu in ultimul rand, Salamul de Sibiu AGRICOLA a primit distinctia Silver Award, acordata de catre Institutul International pentru Selectii de Calitate - Monde Selection.

Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei a fost saptamana trecuta, pentru 24 de ore, oaspete al Grupului de firme Agricola. Pe parcursul vizitei sale, Principesa Maria, insotita de Radu Ghina, consilier al Casei Regale a Romaniei, s-a familiarizat cu procesele de productie desfasurate la ferma Agricola International de crestere a pasarilor in regim free-range (Puiul Fericit) de la Brad, precum si la fabrica de salamuri crud-uscate de la Salbac.



Poti fi interesat si de