Prima vizita in magazinele Billa, dupa integrarea in grupul Carrefour

Prima vizita in magazinele Billa, dupa integrarea in grupul Carrefour


La aproape o saptamana de la aprobarea preluarii magazinelor Billa de catre grupul Carrefour de catre Consiliul Concurentei, cele doua echipe au facut cunostinta in cadrul unor vizite efectuate in noile unitati comerciale ce au intrat in proprietatea retailerului francez.

billa carrefourLa aproape o saptamana de la aprobarea preluarii magazinelor Billa de catre grupul Carrefour de catre Consiliul Concurentei, cele doua echipe au facut cunostinta in cadrul unor vizite efectuate in noile unitati comerciale ce au intrat in proprietatea retailerului francez.
Pentru a putea prelua lantul Billa fara a aduce o atingere principiilor concurentei, Carrefour va ceda trei magazine de tip supermarket din Braila (doua unitati Carrefour Market si un magazin Billa). Este vorba de unitatile de pe strada Scolilor, nr. 95, bulevardul Dorobanti, nr. 78 si soseaua Buzaului.

Angajamentul propus de Carrefour Consiliului Concurentei nu vizeaza inchiderea celor trei magazine, ci mentinerea activitatii (personalul, magazinul, echipamentele, etc.) si transferul ei catre un alt operator independent de retailerul francez.

In primele trei luni, nu vor exista schimbari in modul de lucru actual. In aceasta perioada, Carrefour isi propune, ca alaturi de echipa Billa, sa inteleaga procesele, sistemele si, mai ales, modul actual de organizare.

Carrefour va avea dreptul de a opera noile magazine sub sigla Billa doar pentru 18 luni de la data incheierii tranzactiei. Pana la finalul acestei perioade, toate magazinele Billa vor functiona sub sigla Market.



Poti fi interesat si de