Cifra de afaceri a Scandia Food a scazut semnificativ

Cifra de afaceri a Scandia Food a scazut semnificativ


Producatorul Scandia Food a pierdut 14,6 milioane de lei, anul trecut, in materie de cifra de afaceri, potrivit informatiilor publicate de Registrul Comertului.

scandia foodProducatorul Scandia Food a pierdut 14,6 milioane de lei, anul trecut, in materie de cifra de afaceri, potrivit informatiilor publicate de Registrul Comertului.
Astfel, in 2015, a raportat un rulaj de 211.460.901 de lei, fata de 226.107.326 de lei cat a inregistrat in anul anterior. Si numarul angajatilor a scazut de la 535 (in 2014) la 512 (in 2015).

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, conduc?nd detasat categoria pateului cu ficat, cu o cota de piata in volum de peste 46% (sursa: AC Nielsen, 2014) si acoperind si alte segmente precum pate vegetal, carne si mancare la conserva. In anul 2010 s-a extins cu doua noi linii de business: restaurant quick service si productie de mezeluri. In prezent Scandia are trei restaurante in Bucuresti, in marile centre comerciale.

Scandia Food detine in prezent un portofoliu de marci cu o notorietate foarte buna in randul consumatorilor. Fie ca vorbim de Scandia Sibiu, Bucegi sau Sadu, oricare din ele reuseste sa ajunga la papilele consumatorilor prin diverse atu-uri; Scandia Sibiu este aliatul targetului premium care cauta retete curate, fara E-uri, cu ingrediente de calitate superioara, in timp ce Bucegi este pe mesele celor ce isi doresc o mancare gustoasa indragita de toti membrii familiei si la un pret accesibil, iar Sadu este adresat celor care au nostalgia mancarii facute la tara, in batatura, de parinti sau bunici. In acelasi timp, rafturile comertului modern gazduiesc si produse sub marca premium Via, in portofoliul careia regasim pateuri fine la borcan, fara aditivi.

Scandia Food a fost si va continua mereu sa fie un sinonim al calitatii, al traditiei si al inovatiei, noua fabrica, deschisa in 2010, reprezent?nd inca o dovada a acestei promisiuni. Respectand cele mai inalte standarde, noua fabrica reprezinta o investitie de peste 40 de milioane de euro.



Poti fi interesat si de