IFFA 2016: tendinte ce vor revolutiona industria carnii

IFFA 2016: tendinte ce vor revolutiona industria carnii


Reducerea consumului energetic, imbunatatirea utilajelor pentru a se plia cu usurinta pe nevoile clientilor si dezvoltarea liniilor pentru convenience food sunt cei trei piloni ai industriei carnii de anul acesta si directia in care se va dezvolta aceasta in urmatorii ani.

iffa tendinteReducerea consumului energetic, imbunatatirea utilajelor pentru a se plia cu usurinta pe nevoile clientilor si dezvoltarea liniilor pentru convenience food sunt cei trei piloni ai industriei carnii de anul acesta si directia in care se va dezvolta aceasta in urmatorii ani.
Este concluzia jurnalistilor INDUSTRIA CARNII.RO, in urma discutiilor purtate cu expozantii si vizitatorii celui mai mare targ din industria carnii, IFFA, ce s-a desfasurat la Frankfurt in perioada 7 12 mai.

IFFA 2016 a beneficiat de un numar record de expozanti (1.027) si de un numar record de vizitatori (63.000). Au fost cu 66% mai multi vizitatori straini, cei mai multi provenind din Rusia, Spania, Polonia, Italia, Olanda, China si SUA. Printre acestia, s-au numarat, desigur, liderii industriei alimentare la nivel global interesati de inovatiile tehnologice din domeniu, in cautarea unor noi achizitii.

Sub motto-ul Intalneste-i pe cei mai buni, intregul sector a venit la Frankfurt, pentru a descoperi inovatiile si trendurile de maine. IFFA este si ramane cel mai mare targ pentru industria carnii, a declarat Wolfgang Marzin, presedintele Messe Frankfurt, cel mai mare organizator de targuri din lume.
Locatia a fost una foarte interesanta pentru profesionistii din industria carnii. Germania este cel mai mare exportator de utilaje pentru industria carnii din lume.

Pentru a afla ce inovatii au prezentat producatorii romani la IFFA, cititi numarul 47 al publicatiei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de