Kosarom, investitie de 60 milioane euro in calitatea productiei si procesarii carnii

Kosarom, investitie de 60 milioane euro in calitatea productiei si procesarii carnii


Grupul de firme Kosarom integreaza in propria structura productia de carne, prelucrarea si comercializarea produselor, verigi de baza ale unui complex economic agroalimentar modern, fiecare dintre ele organizate si administrate corespunzator principiilor si managementului performant.

kosarom 2Grupul de firme Kosarom integreaza in propria structura productia de carne, prelucrarea si comercializarea produselor, verigi de baza ale unui complex economic agroalimentar modern, fiecare dintre ele organizate si administrate corespunzator principiilor si managementului performant.
Volumul total al investitiilor realizate in cadrul Grupului Kosarom, in perioada 2005 2014, s-a ridicat la 60 de milioane euro. Grupul inregistreaza un ritm de activitate constant si sustinut, oferind clientilor produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Mereu in actualitate, compania s-a concentrat asupra unor noi produse si a modernizarii procesului de fabricatie cu tehnologii de ultima ora, investitii care asigura imbogatirea si diversificarea gamei de produse Kosarom, adaptarea structurii sortimentale la gusturile si preferintele consumatorilor. Printre produsele cele mai vandute la nivelul anului 2015 se numara: pasta de mici, crenvurstii de pui, toba, muschiul file, cabanosul si salamul Victoria.

Materialul complet il puteti gasi in numarul 47 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de