Penny Market a deschis un nou magazin


REWE Romania continua planul de extindere si, incepand cu 13 iulie 2016, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin se vor bucura de un nou magazin Penny Market (strada Topolnitei, nr. 8), al patrulea deschis de catre companie in judetul Mehedinti si al doilea din orasul Drobeta-Turnu Severin.

penny marketREWE Romania continua planul de extindere si, incepand cu 13 iulie 2016, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin se vor bucura de un nou magazin Penny Market (strada Topolnitei, nr. 8), al patrulea deschis de catre companie in judetul Mehedinti si al doilea din orasul Drobeta-Turnu Severin.
Noul magazin, cu o echipa formata din 16 angajati, are o suprafata de 1350 mp si asigura 170 locuri de parcare. Noul magazin are un design modern si elegant, clientii avand parte de o experienta noua prin organizarea diferita a categoriilor de produse, dar si prin articolele proaspete, selectionate cu grija zi de zi.
Penny Market isi intampina clientii cu o varietate de legume si fructe in raionul aflat chiar la intrarea in magazin si ofera o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Selectia de produse este gandita in asa fel incat sa ofere solutii proaspete si accesibile pentru fiecare moment al zilei. Varietatea lactatelor si branzeturilor, carnea proaspata si gama de peste si mezeluri sunt mereu la indemana clientilor la preturi atractive.

Clientii beneficiaza si de o gama diversificata de articole disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor atat la raioanele cu dulciuri si snacksuri, cat si in zona cu produse congelate. Designul modern si elegant din prima parte a magazinului gazduieste produsele non-food, una dintre atractiile magazinului.

Penny Market va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 7.00 si 23.00 si duminica intre orele 8.00 si 21.00.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, primul magazin deschis pe piata locala avand loc in anul 2005. Alaturi de cele 177 de magazine Penny Market, grupul REWE mai opereaza in Romania 8 magazine XXL Mega Discount.



Poti fi interesat si de